Kahraman67 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 385 16 Şubat 2021 #1 İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit. RAM: 8 GB. İşlemci: i5 650 3.20 GHz. Ekran kartı: Intel HD Graphics VRAM: 64 MB. Valheim'i en düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim? Oynarsam kaç FPS alırım?
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit. RAM: 8 GB. İşlemci: i5 650 3.20 GHz. Ekran kartı: Intel HD Graphics VRAM: 64 MB. Valheim'i en düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim? Oynarsam kaç FPS alırım?
updatee Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #2 Mallesef yüksek ihtimal çok düşük fpsle oynarsınız yada kaldırmaz
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 16 Şubat 2021 #3 Kahraman67 dedi: İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit. RAM: 8 GB. İşlemci: i5 650 3.20 GHz. Ekran kartı: Intel HD Graphics VRAM: 64 MB. Valheim'i en düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim? Oynarsam kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Diğer parçalarınız kurtarıyor fakat ekran kartınızın yetmeyeceği tarafındayım. En azından 64MB VRAM hiçbir oyun için yeterli bir seviye değil.
Kahraman67 dedi: İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit. RAM: 8 GB. İşlemci: i5 650 3.20 GHz. Ekran kartı: Intel HD Graphics VRAM: 64 MB. Valheim'i en düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim? Oynarsam kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Diğer parçalarınız kurtarıyor fakat ekran kartınızın yetmeyeceği tarafındayım. En azından 64MB VRAM hiçbir oyun için yeterli bir seviye değil.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 16 Şubat 2021 #4 Grafik kartınız sıkıntılı yakın zaman da yükseltin ki diğer bir çok oyunu düşük-orta ayarlarda rahatça oynayabilirsiniz. Tabii ki şu anlık Valheim hariç, oyun erken erişimde ve optimizasyon vs. gibi normal sorunları vardır. BlackGRY dedi: En azından 64MB VRAM hiçbir oyun için yeterli bir seviye değil. Genişletmek için tıkla... Hala oynayabileceği bir çok oyun var aslında ama eski.
Grafik kartınız sıkıntılı yakın zaman da yükseltin ki diğer bir çok oyunu düşük-orta ayarlarda rahatça oynayabilirsiniz. Tabii ki şu anlık Valheim hariç, oyun erken erişimde ve optimizasyon vs. gibi normal sorunları vardır. BlackGRY dedi: En azından 64MB VRAM hiçbir oyun için yeterli bir seviye değil. Genişletmek için tıkla... Hala oynayabileceği bir çok oyun var aslında ama eski.