55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 9 Aralık 2020 #11 Kahraman67 dedi: Oynanıyor ama FPS oyun içi 10 ile 50 arsında gidip geliyor. Genişletmek için tıkla... Ona "akıcı" oynanıyor dersen bilemem Bende 600P en düşükte 20-40FPS arası zoru zoruna oynanıyordu.
Kahraman67 dedi: Oynanıyor ama FPS oyun içi 10 ile 50 arsında gidip geliyor. Genişletmek için tıkla... Ona "akıcı" oynanıyor dersen bilemem Bende 600P en düşükte 20-40FPS arası zoru zoruna oynanıyordu.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 9 Aralık 2020 #12 MoonDrag dedi: Aynı zamanda ekran kartlarını alsanız bile işlemci yetmeyecek. Mecburen işlemci de değişecek. Haliyle anakart’da değişmek zorunda. Haliyle RAM’lerde. Genişletmek için tıkla... i5 650 eski ama iş görecek bir işlemci, saydığım kartlardan RX 470 hariç hepsini darboğazsız besler. Tabi güncel oyunlarda drop sorunları olabilir o ayrı konu.
MoonDrag dedi: Aynı zamanda ekran kartlarını alsanız bile işlemci yetmeyecek. Mecburen işlemci de değişecek. Haliyle anakart’da değişmek zorunda. Haliyle RAM’lerde. Genişletmek için tıkla... i5 650 eski ama iş görecek bir işlemci, saydığım kartlardan RX 470 hariç hepsini darboğazsız besler. Tabi güncel oyunlarda drop sorunları olabilir o ayrı konu.
Kahraman67 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 385 9 Aralık 2020 #13 MoonDrag dedi: Aynı zamanda ekran kartlarını alsanız bile işlemci yetmeyecek. Mecburen işlemci de değişecek. Haliyle anakart’da değişmek zorunda. Haliyle RAM’lerde. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yetmeyeceğini biliyorum bana GTA 5, CS-GO, Far Cry Primal, Watch Dogs ve Watch Dogs 2 oyunlarını kaldırsa yeter
MoonDrag dedi: Aynı zamanda ekran kartlarını alsanız bile işlemci yetmeyecek. Mecburen işlemci de değişecek. Haliyle anakart’da değişmek zorunda. Haliyle RAM’lerde. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yetmeyeceğini biliyorum bana GTA 5, CS-GO, Far Cry Primal, Watch Dogs ve Watch Dogs 2 oyunlarını kaldırsa yeter
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #14 Kahraman67 dedi: İşlemcinin yetmeyeceğini biliyorum bana GTA 5, CS-GO, Far Cry Primal, Watch Dogs ve Watch Dogs 2 oyunlarını kaldırsa yeter Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yetse bile işlemci yetmeyecek. Oyunlara drop girecek. Biraz para biriktirmenizi öneririm. 2.elden güzel sistemler toplanabiliyor.
Kahraman67 dedi: İşlemcinin yetmeyeceğini biliyorum bana GTA 5, CS-GO, Far Cry Primal, Watch Dogs ve Watch Dogs 2 oyunlarını kaldırsa yeter Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yetse bile işlemci yetmeyecek. Oyunlara drop girecek. Biraz para biriktirmenizi öneririm. 2.elden güzel sistemler toplanabiliyor.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #15 Oyun işlemci sömüren bir oyun benim i5 6500 bile 1060 a feci şekilde darboğaz yapıyor.