i5 650 Sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
900

Arkadaşın dediği kartlar zaten 0'a almayacaksın 2.ele alacan.
Darboğaz yapmazsa GTX 750 Ti veya AMD HD 7850 tavsiyem yapar mı bilmiyorum ama garanti GTX 660 Ti sıkıntı yapmaz (dediğim gibi 2.el piyasasından alacaksınız bu kartları)

Hocam 2.el alırkende güvenemiyorum öyle bir sıkıntı var.Hani testleri falan nasıl yapılır onlarıda bilmediğim için, bir şüphe oluyor hep.
Birde AMD ekran kartlarını sadece AMD sistemlere mi takabiliyoruz hocam?

Intel'e AMD takan gördüm ama tam olarak bende bilmiyorum.

Bir de ekran kartını alırken (fiziksel olarak) kartdan anlıyorsan kartın durumunu fark edebilirsin.
Bir de dolandırıcılar kendileri çok kolay belli ediyor; durmadan kartı överler onlar.(mesela GT310M'ye her oyunu açar lafı gibi)
Ama siz işinizi garantiye almak istiyorsanız GT1030 alın.

Valla hocam benimde mevzum o hani zaten bir kere alabilme fırsatım var.
Birde onu hiç edersem çok canımı sıkacak.
O yüzden hani sıfır daha çok tercih ediyorum.
Gerçi sizde haklısınız ki bu piyasada benim bütçeme göre f/p ekran kartı çok zor

Xeon X3440 veya i7 860 öneririm işlemci olarak ekran kartı darboğaz yapacak çünki 1030 alsanız bile.. Ama bütçe varsa elde sistemi komple satıp yeni sistem toplamaya çalışırdım.

O bütçeye her şey zor zaten, ne yapalım 2.el neredeyse kurtuluşumuz oluyor.

Xeon X3440 veya i7 860 öneririm işlemci olarak ekran kartı darboğaz yapacak çünki 1030 alsanız bile.. Ama bütçe varsa elde sistemi komple satıp yeni sistem toplamaya çalışırdım.
Ha hocam o zaman işlemciyi yükseltip 9500GT var şu anda bende öylesine duruyor.Sisteme taksam bu ekran kartını işlemciyi yükseltsem, sonrasında ileridede ikinci el bi ekran kartı baksam?

Ha hocam o zaman işlemciyi yükseltip 9500GT var şu anda bende öylesine duruyor.Sisteme taksam bu ekran kartını işlemciyi yükseltsem, sonrasında ileridede ikinci el bi ekran kartı baksam?
Hocam bence direk o ekran kartını takıp satın sistemi siz elinizdeki bütçeyi de ekleyin apu sistem vs toplayın daha iyi olur. Şuan masraf yapsanız bile maksimum 1 sene sonra gene masraf yapmanız gerekicek 1 sene bile gitmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…