i5 650 Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

WalterBishop

Kilopat
Benim casper kasam var. İki üc yıl kadar önce alma amacım oyun oynamaktı fakat bilinçsizlikten bu tercihi yaptım ve şuan ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Ekran kartı olarakta Hd 6870 veya hd 7850 almayı düsünüyorum fakat sistemimle ne kadar uyumlu bilmiyorum. Bütçem kısıtlı olduğu için güç kaynagına para vermek istemiyorum. Güç kaynagımda W değeri yazmıyor Va değeri yazıyor ve alacagım ekran kartının kasa tasarımına uygun olup olmadığını ogrenmek istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Sistem özelliklerinizi yazınız. Zaten PSU, Casper'ın olduğu için iyi bir şey olamaz.

Bütçeniz nedir?

Bütçem kart için en fazla 400.

Sistemim şöyle :

• Anakart- Foxconn H55MXV.
  • İşlemci- İntel Core i5 650, socket 1156 LGA,
  • ram: 4 Gb ddr3,
  • ekran kartı- hd 4650

Teşekkür ederim. Ekran kartında bit değerinin onemli olduğu aşikar. Hd 7850 daha verimli olmaz mı bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler.

O zaman PSU'da değişmeli. Casper marka bir PSU'dan HD 7850'yi çalıştıracak güç geleceğini hiç sanmam.

Ayrıca HD 7850 bir nesil eskide kaldı. Alınabilirse R serisinden almaya bakın.

Aslında eskide kalması gibi konular önemsiz. Crysis AC gibi oyunları iyi ayarlarda oynamak için düşünüyorum ve bit değerinin önemli olduğunu düsünüyorum. Psu hakkında nasıl bilgi edinebilirim ? Yanında -850 Va yazıyor baska W değeri yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bite çok kafanı takma. Gpunun mimari yapısı ve bellek hızına bakman daha doğru olur. Mesela nVdia 9800 gt 1gb 256 bit bir ekrankartı. nVidia gtx 650 1 gb 128 bit bir ekranakrtı. Bit mantığıyla yaklaşmaya kalksak 9800 gt daha iyi. Ama alakası yok. 9800 gt, gtx 650 ile boy ölçüşemez. Ben sana en uygunundan power+ekrankartı önermeye çalışıyım.
Nagas 500W AO500 Güç Kaynağı +80 Bronz Aktif PFC 115 tl
Gigabyte GTX650 OC 1GB 128Bit GDDR5 16X | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş 324 tl

Teşekkürler, anladım ama almışken bi süre iyi ayarlarda oynatsın kart. Gtx650 yeterli olur mu son çıkan oyunlarda highta oynamaya.

Yeterli olmayabilir. Gtx 650, 750'den daha çok güç tüketen bir kart psu yetmeyebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…