Levhan Yoctopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #1 RAM 4 GB İşlemci i5-650 Bu oyunları bitirdim; Max Payne 1-2, Mafia 1, GTA serileri (GTA 5 hariç) Evet biliyorum sistemim kötü ama anlayış gösterirseniz sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Bu oyunları bitirdim; Max Payne 1-2, Mafia 1, GTA serileri (GTA 5 hariç) Evet biliyorum sistemim kötü ama anlayış gösterirseniz sevinirim
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 4 Şubat 2022 #2 Levhan dedi: Bu oyunları bitirdim; Max Payne 1-2, Mafia 1, GTA serileri (GTA 5 hariç) Evet biliyorum sistemim kötü ama anlayış gösterirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Half-Life 2 mesela ep 1 ep 2 Call of Duty serisi Black Ops 2ye kadar.
Levhan dedi: Bu oyunları bitirdim; Max Payne 1-2, Mafia 1, GTA serileri (GTA 5 hariç) Evet biliyorum sistemim kötü ama anlayış gösterirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Half-Life 2 mesela ep 1 ep 2 Call of Duty serisi Black Ops 2ye kadar.
Levhan Yoctopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 Unti dedi: Half-Life 2 mesela ep 1 ep 2 Call of Duty serisi Black Ops 2ye kadar. Genişletmek için tıkla... Half-Life indirdim fakat çözemedim. Yine de teşekkür ederim Son düzenleme: 4 Şubat 2022
Unti dedi: Half-Life 2 mesela ep 1 ep 2 Call of Duty serisi Black Ops 2ye kadar. Genişletmek için tıkla... Half-Life indirdim fakat çözemedim. Yine de teşekkür ederim
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 5 Şubat 2022 #4 Levhan dedi: Half-Life indirdim fakat çözemedim. Yine de teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Half-Life kaç peki 1mi 2mi sana boşuna indirttiğim için özür dilerim.
Levhan dedi: Half-Life indirdim fakat çözemedim. Yine de teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Half-Life kaç peki 1mi 2mi sana boşuna indirttiğim için özür dilerim.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 5 Şubat 2022 #5 Tomb Raider.
Levhan Yoctopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #6 Hououin Kyouma dedi: Tomb Raider. Genişletmek için tıkla... Bakacağım teşekkür ederim. Unti dedi: Half-Life kaç peki 1mi 2mi sana boşuna indirttiğim için özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Half-Life 2. Sen demeden önce indirmiştim sorun yok.
Hououin Kyouma dedi: Tomb Raider. Genişletmek için tıkla... Bakacağım teşekkür ederim. Unti dedi: Half-Life kaç peki 1mi 2mi sana boşuna indirttiğim için özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Half-Life 2. Sen demeden önce indirmiştim sorun yok.