i5 650 Sistemi yükseltme

Hocam kule soğutucu alayım mı? Xeon 3440 işlemciyi sipariş ettim.

Aa hocam ayıp ediyorsun ama soğutucu olmayan Xeon zincire vurulmuş canavar gibidir sal o canavarı. Benim kullandığım kule soğutucu bu Çin'den geldiği için vergisiz parasına göre kaliteli ben çok beğendim.
Ve bunu Artics MX4 ile kullan içinden çıkan da kaliteli olsa da idarelik o canavar gibi kullan tabii fiyatına göre bunlar unutma.
Alın hocam 4GHz'de kullanmak için stok fna yetmeyecektir zaten Xeon'ların yanında fan verilmiyor.
Hocam 4ghz i sadece p55 anakartlarda görebilirsiniz arkadaş da bende h55 kullanıyoruz 4ghz denedim ama streste kapandı 3.8 oluyor ama ısı değerleri 80 leri geçiyor 3.6 en iyisi 75 üstünü görmedim performans olarakta bana yetiyor

Teşekkür ederim yardımlarınız için. Bir kaç sorum daha var canavar gibi kullan derken O.C olayından mı bahsediyorsunuz? Bunları yaptığım taktirde performansı şu ankine nazaran artar değil mi bu arada yukarda belirtmedim 8 gb ram var. Birde kule soğutma konusunda herhalde fiyat standart ? Aliexpress'de daha mı uygun olur ?

OC'den bahsetmiştik ve soruna geleyim nazaran değil kat kat artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…