S Saidyldrm.20 Hectopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 38 1 Eylül 2017 #1 Arkadaşlar yakın zamanda GT 1030 ekran kartı almayı düşünüyorum. Oyun olarak PlayerUnknown's Battlegrounds oynayacağım. Sizce bir sıkıntı çıkar mı (darboğaz gibi )? Ve oyundan kaç FPS alırım?
Arkadaşlar yakın zamanda GT 1030 ekran kartı almayı düşünüyorum. Oyun olarak PlayerUnknown's Battlegrounds oynayacağım. Sizce bir sıkıntı çıkar mı (darboğaz gibi )? Ve oyundan kaç FPS alırım?
C Cemal Bey Hectopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2017 #2 Yapacağını düşünmüyorum. Oyun testlerini bulamadım. Artı 0 Eksi
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2017 #3 PUBG için o sistemin yeterli geleceğini pek sanmıyorum, işlemciden dolayı sıkıntı yaşaman olası. Optimize sorunları olan erken erişim oyunu çünkü. Artı 0 Eksi
PUBG için o sistemin yeterli geleceğini pek sanmıyorum, işlemciden dolayı sıkıntı yaşaman olası. Optimize sorunları olan erken erişim oyunu çünkü.