i5 650 ve GT1030 ile GTA 5'te kaç FPS alırım?

RAM'iniz çok düşük videodaki değerleri alabilmeniz için 8 GB RAM'inizin olması lazım ayrıca i5 650 1.nesil bir işlemci çok eski ve günümüz teknolojisine göre geride kalmaktadır.
Pek iyi değilmiş ya benim PC.
Bu PC'yi ne zaman topladınız?
Sıfır mı aldınız internet üzerinden?

RAM'iniz çok düşük videodaki değerleri alabilmeniz için 8 GB RAM'inizin olması lazım ayrıca i5 650 1.nesil bir işlemci çok eski ve günümüz teknolojisine göre geride kalmaktadır.

İşlemcimi X3450 yapmak istiyorum. Yapsam mantıklı olur mu?

Bu PC bir 5 sene falan oldu ya ortaokulda kullanıyordum ödevler için ekran kartı yoktu GT 1030 aldım makul bir fiyata.
İşlemcimi X3450 yapmak istiyorum. Yapsam mantıklı olur mu? OC desteği bayağı yüksek bir işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu FPS değeri ile oyunu oynarsın zevkte alırsın ara sıra takılmalar olur. Oyun ilk çıktığı zaman liseye gidiyordum iyi hatırlıyorum atölyede 20 25FPS ile oyunu keyifle oynayan arkadaşlarım vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı