i5 650 ve R7 240 sistemde yavaşlık ve hatalar

godluci

Kilopat
Daha fazla  
Daha 5 ay Atombilişim diye bir siteden bir akraba sayesinde bilgisayar aldım kazıklandığımı düşünüyorum neden diye sorarsanız:
1- Sürekli kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor deyip bilgisayarı yeniden başlatıyor.
2- Bilgisayardan herhangi bir portu çıkarınca bütün USB'ler kopuyor 5 sn sonra kendine geliyor.
3- Monitör gidip 10 sn sonra tekrar geri geliyor.
4- Bilgisayarı ilk aldığımda LOl'den 200-220fps alırken artık 60-100 arası ani iniş ve çıkışlar yaşıyorum.
5- Bilgisayarın açılıp kendine gelmesi 6-7DK sürüyor.

Sistem özellikleri: Intel core i5 650 3.20 GHz, 8 GB RAM, Asus R7 240 OC 4 GB dahili ekran kartı, 500 GB HDD.

O bilgisayarlar bana kalırsa tek kelimeyle "çöp". 1. Nesil İntel işlemci barındırıyorlar. Almakla hata etmiş olabilirsiniz. Sorun hakkında HDD neden olabilir. Aynı zamanda anakart neden olabilir. Kullandığınız işletim sistemi nedir?
2. Arka portlarda aynı sorun oluyor mu?
3. Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Windows Update güncelleme buluyor mu?
4. Virüs veya arka planda işlemci sömüren uygulamalar indirmiş olabilirsiniz.
5. Bu durumu her şey etkileyebilir. BIOS'dan tutun işlemciye kadar. Bu konuda ben bir şey söyleyemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı