Alıcı i5 6500 / 7400 / 7500

arda511

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
i3 işlemcimi yükseltmek istediğim için 6. veya 7. nesil i5 işlemci arıyorum. Varsa i7'ye yükseltmek isteyip i5 satan alabilirim. Geçen sene bu işlemcilerin 650-750 TL arasına satıldığını varsayarak kur bahanesiyle fatura fiyatının üzerinde fiyat yazanlar hiç yazmasın. Aldığınız fiyattan alabilirim.

Son düzenleme:
Güncel mi ? İntel i5 7500 satmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar uzun bir süre elimdeki işlemciyi ekran kartıma yettiği için kullandım. RX 570'e geçince işlemcim yetersiz kaldı. Bu yüzden konu bugün itibariye yeniden güncel. En fazla ayırabileceğim bütçe 600 TL.

i3 işlemcimi yükseltmek istediğim için 6. veya 7. nesil i5 işlemci arıyorum. Varsa i7'ye yükseltmek isteyip i5 satan alabilirim. Geçen sene bu işlemcilerin 650-750 TL arasına satıldığını varsayarak kur bahanesiyle fatura fiyatının üzerinde fiyat yazanlar hiç yazmasın. Aldığınız fiyattan alabilirim.

Elimde 6600K var. 1.5 ay garantisi kaldı. Maximum 6 7 ay kullanılmış. Sonrasında kenarda yatmış bir işlemci. Temiz sorunsuz full kutulu stickerına kadar duruyor vatan faturalı. 1000 TL.

Elimde 6600K var. 1.5 ay garantisi kaldı. Maximum 6 7 ay kullanılmış. Sonrasında kenarda yatmış bir işlemci. Temiz sorunsuz full kutulu stickerına kadar duruyor vatan faturalı. 1000 TL.

Teklifiniz için teşekkürler ama o kadar bütçe ayırsaydım o fiyata sıfır Ryzen 5 2600 alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı