i5 6500 bilgisayar 2. elden alınır mı?

Kendi kasamıda bu şekilde almıştım. Baya ucuza gelmişti. Güzel bir şekilde aida64 kararlılık testi furmak testi disk hızlarını kendiniz test edin. Fatura garanti belgelerini donanım parçalarının kutularını alın.

En büyük sorunu işlemcisi. Bende i5 6400 vardı önceleri. RX 470, 570, 480, 580 ve 1050 Ti ile kullandım. RX 470'i bile doğru düzgün besleyemiyordu. Bu işlemci de ondan çok farklı değil zaten. Bazen can sıkabilir.

İlk defa "Oyun bilgisayarım" olacak ve hüsrana uğramak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsızım.
Ucuz etin yahnisi yavan olur der büyüklerimiz. Ekran kartı için minimum 3 saatlik FurMark, işlemci için OCCT, Prime95 veya Cinebench (tercihim Prime95), PSU için yine OCCT, depolama birimleri için Crystal Disk Mark vb. testlere sokmanız lazım. Ben yine de bir iş olduğunu düşünüyorum çünkü mining olayından haberi olan bir insan RX580 ekran kartlı bir sistemi monitör dahil 4000 TL fiyat bandına koymaz. En kötü ihtimalle RX 580 fiyatlarına bakar ona göre fiyat çeker diye düşünüyorum.

Hocam bilindik biri falan varsa ondan bakın ama bu piyasada 4000 TL'ye attığınız sistemin dengini bulmak zor.

Son bir karar vermem lazım. Alınır mı, alınmaz mı?

Başka bir alternatif var mı?

1080p 60 FPS oyun oynamak istiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…