Sapkali Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 18 2 Şubat 2019 #1 İşlemcinin hızı 792 MHz kalıyor. Ekran kartı hızlanıyor o hızlanmıyor. Intel i5-6500 CPU 3.20GHZ 16.00 GB RAM Nvidia GeForce GTX 970 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2019
İşlemcinin hızı 792 MHz kalıyor. Ekran kartı hızlanıyor o hızlanmıyor. Intel i5-6500 CPU 3.20GHZ 16.00 GB RAM Nvidia GeForce GTX 970
NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 2 Şubat 2019 #2 Bios ayarlarını sıfırlamak yardımcı olabilir belki.
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2019 #3 Yük altındayken hala 800 MHz mi?
Sapkali Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 18 2 Şubat 2019 #4 Aynı değişmiyo Tolga hocam NGY dedi: Bios ayarlarını sıfırlamak yardımcı olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hocam Nasıl Resleyebilirm Küçük bir örnek versen Son düzenleme: 2 Şubat 2019
Aynı değişmiyo Tolga hocam NGY dedi: Bios ayarlarını sıfırlamak yardımcı olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hocam Nasıl Resleyebilirm Küçük bir örnek versen
NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 2 Şubat 2019 #5 biosa girip f5 default a alıp f10 la kaydedip yeniden başlatabilirsin örneğin . Sapkali dedi: Aynı değişmiyo Tolga hocam Hocam Nasıl Resleyebilirm Küçük bir örnek versen Genişletmek için tıkla...
biosa girip f5 default a alıp f10 la kaydedip yeniden başlatabilirsin örneğin . Sapkali dedi: Aynı değişmiyo Tolga hocam Hocam Nasıl Resleyebilirm Küçük bir örnek versen Genişletmek için tıkla...
Sapkali Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 18 3 Şubat 2019 #6 NGY dedi: biosa girip f5 default a alıp f10 la kaydedip yeniden başlatabilirsin örneğin . Genişletmek için tıkla... Deniyorum Hocam NGY dedi: biosa girip f5 default a alıp f10 la kaydedip yeniden başlatabilirsin örneğin . Genişletmek için tıkla... Denedim Hocam Overclocking Default dedi Girdim gene aynı
NGY dedi: biosa girip f5 default a alıp f10 la kaydedip yeniden başlatabilirsin örneğin . Genişletmek için tıkla... Deniyorum Hocam NGY dedi: biosa girip f5 default a alıp f10 la kaydedip yeniden başlatabilirsin örneğin . Genişletmek için tıkla... Denedim Hocam Overclocking Default dedi Girdim gene aynı
NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 3 Şubat 2019 #7 işlemciyi ve anakarttaki pili yerinden çıkar tak Sapkali dedi: Deniyorum Hocam Denedim Hocam Overclocking Default dedi Girdim gene aynı Genişletmek için tıkla...
işlemciyi ve anakarttaki pili yerinden çıkar tak Sapkali dedi: Deniyorum Hocam Denedim Hocam Overclocking Default dedi Girdim gene aynı Genişletmek için tıkla...
Sapkali Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 18 3 Şubat 2019 #8 NGY dedi: işlemciyi ve anakarttaki pili yerinden çıkar tak Genişletmek için tıkla... Deniyecem Hocam Yorduğum için kusura bakmayın NGY dedi: işlemciyi ve anakarttaki pili yerinden çıkar tak Genişletmek için tıkla... Sizce Sorunu nedir
NGY dedi: işlemciyi ve anakarttaki pili yerinden çıkar tak Genişletmek için tıkla... Deniyecem Hocam Yorduğum için kusura bakmayın NGY dedi: işlemciyi ve anakarttaki pili yerinden çıkar tak Genişletmek için tıkla... Sizce Sorunu nedir
NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 3 Şubat 2019 #9 Sorun hakkında bilgim yok ama işlemciyi çıkarınca O.C. gibi ayarlar eski haline geliyor Sapkali dedi: Deniyecem Hocam Yorduğum için kusura bakmayın Sizce Sorunu nedir Genişletmek için tıkla...
Sorun hakkında bilgim yok ama işlemciyi çıkarınca O.C. gibi ayarlar eski haline geliyor Sapkali dedi: Deniyecem Hocam Yorduğum için kusura bakmayın Sizce Sorunu nedir Genişletmek için tıkla...
Sapkali Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 18 3 Şubat 2019 #10 NGY dedi: Sorun hakkında bilgim yok ama işlemciyi çıkarınca O.C. gibi ayarlar eski haline geliyor Genişletmek için tıkla... Peki Hocam deniyince Haber vericem Çok sağolun sizide yorduk
NGY dedi: Sorun hakkında bilgim yok ama işlemciyi çıkarınca O.C. gibi ayarlar eski haline geliyor Genişletmek için tıkla... Peki Hocam deniyince Haber vericem Çok sağolun sizide yorduk