NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 3 Şubat 2019 #11 Yok kardeş estağfurullah benimde başıma geldi böyle birşey Sapkali dedi: Peki Hocam deniyince Haber vericem Çok sağolun sizide yorduk Genişletmek için tıkla...
Yok kardeş estağfurullah benimde başıma geldi böyle birşey Sapkali dedi: Peki Hocam deniyince Haber vericem Çok sağolun sizide yorduk Genişletmek için tıkla...
onur siyamoğlu Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 934 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretim Gör. 3 Şubat 2019 #12 Denetim masasında işlemci yüksek performans da mi acaba ?
Sapkali Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 18 3 Şubat 2019 #13 onur siyamoğlu dedi: Denetim masasında işlemci yüksek performans da mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Yeni Formatladım Olabilir Yeni aldım şimi
onur siyamoğlu dedi: Denetim masasında işlemci yüksek performans da mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Yeni Formatladım Olabilir Yeni aldım şimi
onur siyamoğlu Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 934 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretim Gör. 3 Şubat 2019 #14 Görev yöneticisinden kontrol edip yazar mısın tekrar ?
Sapkali Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 18 3 Şubat 2019 #15 onur siyamoğlu dedi: Görev yöneticisinden kontrol edip yazar mısın tekrar ? Genişletmek için tıkla... 17 CPU Bellek 25 Ekrankartı Hızı Yükseliyo ocam CPU Yükselmiyo
onur siyamoğlu dedi: Görev yöneticisinden kontrol edip yazar mısın tekrar ? Genişletmek için tıkla... 17 CPU Bellek 25 Ekrankartı Hızı Yükseliyo ocam CPU Yükselmiyo
onur siyamoğlu Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 934 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretim Gör. 3 Şubat 2019 #16 Foto atar mısın sağ altta işlemci temel hızı kaç GHZ ?
camoka31 Kilopat Katılım 2 Kasım 2018 Mesajlar 263 Çözümler 6 3 Şubat 2019 #17 Anakartınız üzerinde "slow mode" yazan bir anahtar var mı? Varsa o onu kapalı konuma getirin.
Sapkali Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 18 3 Şubat 2019 #18 onur siyamoğlu dedi: Foto atar mısın sağ altta işlemci temel hızı kaç GHZ ? Genişletmek için tıkla... NGY dedi: işlemciyi ve anakarttaki pili yerinden çıkar tak Genişletmek için tıkla... Hocam Pili Çıkarıp Taktım Hız 3.20 Görünüyodu Pc acıldı gene aynı hıza düştü Dosya Ekleri Adsız.png 16,2 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleme: 3 Şubat 2019
onur siyamoğlu dedi: Foto atar mısın sağ altta işlemci temel hızı kaç GHZ ? Genişletmek için tıkla... NGY dedi: işlemciyi ve anakarttaki pili yerinden çıkar tak Genişletmek için tıkla... Hocam Pili Çıkarıp Taktım Hız 3.20 Görünüyodu Pc acıldı gene aynı hıza düştü
NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 3 Şubat 2019 #19 Sapkali dedi: Hocam Pili Çıkarıp Taktım Hız 3.20 Görünüyodu Pc acıldı gene aynı hıza düştü Genişletmek için tıkla... anakart marka model yazar mısın detaylı
Sapkali dedi: Hocam Pili Çıkarıp Taktım Hız 3.20 Görünüyodu Pc acıldı gene aynı hıza düştü Genişletmek için tıkla... anakart marka model yazar mısın detaylı
Sapkali Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 18 3 Şubat 2019 #20 NGY dedi: Sorun hakkında bilgim yok ama işlemciyi çıkarınca O.C. gibi ayarlar eski haline geliyor Genişletmek için tıkla... NGY dedi: anakart marka model yazar mısın detaylı Genişletmek için tıkla... MSİ B150 GAMİNG ANAKART M3 1151 Soket Pili çıkarıp çaktım 2 dk hızı 3.20 Ghz Oldu sonra düştü Dosya Ekleri Adsız.png 19 KB · Görüntüleme: 61
NGY dedi: Sorun hakkında bilgim yok ama işlemciyi çıkarınca O.C. gibi ayarlar eski haline geliyor Genişletmek için tıkla... NGY dedi: anakart marka model yazar mısın detaylı Genişletmek için tıkla... MSİ B150 GAMİNG ANAKART M3 1151 Soket Pili çıkarıp çaktım 2 dk hızı 3.20 Ghz Oldu sonra düştü