Work and travel ile yurt dışına çıkacağım, maddi durumdan kaynaklı bir ay önce özenle topladığım sistemi satmaya karar verdim. Komple olarak satıyorum klavye, mause ve monitör dahildir. Tüm parçalar bir aylık kutulu ve faturalıdır. En güncel 16 adet oyun kuruludur. Parça satışı yoktur.
Tüm sürücüler günceldir Windows 10 Pro orjinal key satın aldım temiz kurulum (UEFI) ve bios güncellemesini sağladım.
Arkadaşlar resimlerin boyutundan kaynaklı mesaj engeli aldım o nedenle yeni kayıt açtım komple fiyatı 4.000 tl ye kadar indirdim laptop + para ile de kabul ediyorum.
İ5 6500'ü i3 6100 + para karşılığı satmayı düşünür müsünüz? İ3 6100de GTX 1060a pek darboğaz yapmaz, alacak kişi için çok sorun olmaz, hemde fiyatı düşürür.
Arkadaşlar resimlerin boyutundan kaynaklı mesaj engeli aldım o nedenle yeni kayıt açtım komple fiyatı 4.000 tl ye kadar indirdim laptop + para ile de kabul ediyorum.
Keşke İstanbul'da olsaydınız diğer ekipmanlar hariç sadece kasa ve içindekiler olarak almak isterdim. Masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum toplama konusunda bilgim yok.
İ5 6500'ü i3 6100 + para karşılığı satmayı düşünür müsünüz? İ3 6100de GTX 1060a pek darboğaz yapmaz, alacak kişi için çok sorun olmaz, hemde fiyatı düşürür.