i5-6500 GTX 1070 sistem toplama

eğer 8gb rami illa eklerim dersen de tek 8gb ram almanı tavsiye ederim. onun dışında arkadaşın dediği gibi ana bileşenler ve güncellik açısından güzel bir sistem.

@Fd1903 RX580 8GB indirimde ve RX580 ile monitörde freesync kullanma şansınız mevcut. GTX 1060 alırsanız sistem hem daha pahalıya hem'de gsync kullanmak zorunda kalırsınız. Gsync monitörler freesync göre 2 kat daha pahalı.

Not: gsync Nvidia firmasını oluşturmuş olduğu monitörde yırtılmayı önlemek amacı ile yapılmış bir özellik. Aynı özellik RX 580 yani AMD firmasındada mevcut.

@Beijo 2x4GB bellek normale göre daha performanslı.

@Fd1903 Akakçenin pek güvenilir olduğunu düşünmütorum. Termal macun siparişi verdim ve 3,5 haftada geldi. Kargo gelmeden ürün iptali istedim fakat site ile irtibata geçemedim. Kısaca Hepsiburada daha güvenilir bir site.

Çok tesekkur ederim ilgin alâkan icin dediğin sisteme bakmaya basliyorum o halde ben

Nanakatolog urunleri 14 veya 1 ay arasinda gonderiyor haberin olsun.

Nanokatalog ürünleri yurt dışından getirdiği için asla 1 ay sürmez en fazla 15 gün sürer.
Garanti de de bir sıkıntı çıkmaz.

Kafanıza takılan Nananokatalıg ile ilgili sorunlar var ise sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…