İ5 6500 GTX 1070 Sistem vs İ5 6500 GTX 1060 + Monitör

Hangi kartı aldınız hocam GTX 1070 mi GTX 1060 mı ? Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.
GTX1060 ben de sizin durumunuzdaydım aslında eski 1440×900 bir monitörüm vardı ama eski ve görüntü kalitesi kötü olduğundan 600TL bir monitör aldım eğer almasaydım gtx 1070 alabilirdim ama o monitörde de o karta yazık olurdu.Bu arada 1080p monitör alıp dsr ile 2k yapmanızı öneririm zira 2k monitörler pahalı 75hz vx2457 monitör önerebilirim size 144hz de alabilirsiniz bütçeyi yükseltirseniz.

Hangi kartı aldınız hocam GTX 1070 mi GTX 1060 mı ? Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.

Şu an Vulkan destekleyen oyunlar az ama 2 yıl sonra "keşke RX 480 alsaydık" demeyelim.
Nvidianın da vulkana karşı boş duracağını sanmıyorum hocam piyasadaki çoğu oyunu ele geçiren bir firma neredeyse sadece yazılımla bile 10fps artırabilen bi firmanın vulkana boş kalacağını sanmam yabancı bir forumda nvidianın vulkana benzer yeni projeler üzerinde çalıştığını okumuştum geçen hafta.

DSR hakkında pek sağlıklı şeyler duymamıştım. Örneğin görüntü bozulmaları gibi. Bu arada Nvidia bu durumu gerçekten düzeltebilirmi emin değilim

Rise Of Tomb Raider NVIDIA destekli oyun 15 FPS fazla alması çok normal. Hitman'da da AMD fazla alıyor yani iki üreticinin desteklediği oyunlarda kartların arasında bu kadar FPS farkının olması normal. Vulkan performans olarak şu anda DX 12 API'sinden çok daha önde. NVIDIA, AMD, Intel, ARM gibi üreticiler destek veriyor. Valve'de desteklerse Vulkan API'li oyunlar yaygınlaşacaktır.

DSR hakkında pek sağlıklı şeyler duymamıştım. Örneğin görüntü bozulmaları gibi. Bu arada Nvidia bu durumu gerçekten düzeltebilirmi emin değilim
Efendim alacaksanız GTX 1060 almanızı öneririm, Amerika'da Asus Strix GTX 1060 vs Asus Strix RX480 karşılaştırmasını yapmışlar, GTX 1060 RX480'in OC halini 2-3 fps farkla yeniyordu.

Herkez bilmeli ki GTX 1070 1440p monitör ister GTX 1060 alın

Herkez bilmeli ki GTX 1070 1440p monitör ister GTX 1060 alın
Tamam istiyorda para varmı 5000TL bir bütçede GTX 1070'e 2K monitör koyabilirmisin.Bence bütçe elvermiyorsa dsr ile yükseltilmeli arasıra çıkan hafif görüntü bulanıklıkları oluyo DSR'da bütçe varsa alınmalı yoksa 1080p 144HZ bir monitör kullanılmalı.

Ne derece bir bozulma acaba ? Ayrıca sanırım GTX 1060 alacağım bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Konu halen günceldir.

Ne derece bir bozulma acaba ? Ayrıca sanırım GTX 1060 alacağım bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Konu halen günceldir.
Gözle görülecek aşırı kötü bir durm oluşmuyor nadiren görüntü bulanıkları oluyor onuda oyun sırasında farketmezsiniz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…