İ5 6500 ısınma sorunu

falconado

Centipat
GTA 5 high-Ultra arası oynarken işlemci ile 90° gördüm zaten direk oyunu kapadım. 40° civarlarına düştü ekran kartı 70° civarlarında soğutucu stok değil. Kasa dikey konumda önde 3 üstte 2 yanda 1 olmak üzere fanları var malum. Yaz ayı o yüzden olabilir mi? (İşlemci boşta 40-45° arası)

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcide sorun olabilir. Bende i5 6500 + Rx 480 var arctic b150 m anakart üzerinde. Kasamda fan yok. İşlemcide de stok fan var gta v high ayarlarda 3-4 saat oynuyordum rahat bir şekilde. Isınmadan kaynaklı bir zorlanmada görmedim

İşlemcide sorun olabilir. Bende i5 6500 + Rx 480 var arctic b150 m anakart üzerinde. Kasamda fan yok. İşlemcide de stok fan var gta v high ayarlarda 3-4 saat oynuyordum rahat bir şekilde. Isınmadan kaynaklı bir zorlanmada görmedim
Bende aslında sıcaklığa bakmazken 2 saat civarı oynadım oyunda bir sorun yok. Sadece sıcaklık fazla oyuna etki etmiyor. Benim i5 6500 + GTX 1070 var. Asus b250-m plus anakartta. Oyunda bir zorlanma olmuyor ama sıcaklık fazla oluyor. İşlemcide sorun varsa nasıl kontrol edebilirim ?
İşlemci soğutucusunun modeli ne? Fanın tam oturduğundan emin olup, kaliteli bir termal macun kullanın.
Galeriye bakarken buldum. Soğutucu anlaşılıyor gibi.

Dosya Ekleri

• IMG-20190612-WA0036.jpg
    IMG-20190612-WA0036.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı