İ5 6500 MSI Rx 470 Gaming X Sistem

Helias

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar İyi Günler
Yeni sistem topladım ve hem size sorularım hem de yorumlarınızı merak ediyorum ;

i5 6500
MSI Rx 470 Gaming X 8Gb
MSI B150 Gaming M3
Corsair Vangeance 2400 mhz
Transcend 220s 250 Gb
Frisby Fc-9040g
Viewsonic vx2257
Fiyat:3400 civarı

Aklınızdaki sorulara bir cevap verelim sonra size sorularımı soracağım.
1) Ekran kartını Rx 480 yapabilirdin ? : Doğru fakat burdaki vatan mağazasında MSI Rx 480 yoktu ondan dolayı alamadım.(MSI fanboyu değilim okumaya devam edin)
2) RAM niye 2400 mhz ? : Çünkü vatanda yine stok yok.
3) Niye Transcend ? : Çünkü buradaki vatan stoğunda 850 evo ve Sandisk Ultra II yoktu oradaki çalışan da bayağı yardım etti Samsung marka satıyor dedi ben de inandım ilerde anlarız ben mi aptalım yoksa adam mı haklı inşallah adam haklıdır.
4 ) Niye Frisby aldın ? : Ben de bilmiyorum dalgınlığıma geldi bir de bütçe sınırına gelmiştik kabul edivermişim herhalde sadece güç kaynağına bakarak aldım. 2 hafta içinde sıcaklık artışı fazla olursa (En fazla 65 oldu) değişime gideriz. Eğer artmazsa bile yazın Corsair Carbide Spech-Alpha alasım var.
5) MSI fan boyu musun ? : Hayır değilim marka taraftarı olmam bana mantıksız geliyor Diyeceksiniz 'Niye Sapphire almadın ?' diye ben de size şöyle bir şey söyleyebilirim kampanya varmış herhalde 1000 Tl ve üzeri MSI alışverişlerde monitör 506 tl geldi ne güzel dimi :D Anakartı da bazooka alacaktık yanlış ürün girmişler aynı fiyata geldi :D

Sorularım :
1) NFS MW2 oynarken High ayarlarda açık havada bile 20-25 fps alıyor anlamadım medium da çok akıcı bir de dikeş eşitleme seçeneği bulamadım hiç 60 fps artmadı. (Radeon Software 16.9.1)
2) VSR nedir açmalı mıyım ?
3 ) Monitör kutu içeriğinden DVI kablo çıkmadı normal mi ? Heralde HDMI ile Freesync çalışıyormuş da .
4 ) BİOS güncelliyeceğim diye Windows 10 yüklediğim flası M-Flash da çalıştırdım bios güncellenmiş xD
içindeki Windows silinmiş nasıl oldu anlatabilir misiniz ?
5 ) EU4 oynarken mavi ekran geldi anlamadım ? (Sabah 7 den beri açık olduğundan olabilir mi ?) ( Deploy felan yazıyordu %100 e geldi yeniden başladı)
6 ) BİOS ayarlarına f11 ile girerken üç seçenek çıkıyor :
blabla240blabla
blabla350blabla
Enter Bios
240 lı olana tıklayınca normal şekilde giriyor
350 li olana tıklayınca ekran çözünürlüğü istiyor ve eski bilgisayarımın şifresinini istiyorun bilgisayarın adı değişir nasıl düzeltilebilir ? Niye oluyor ? (Tahminim içinde Windows var)

Teşekkür ederim iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı