Proerdo Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 RAM 8 gb Ekran kartı Apu Anakart Casper İşlemci İ5 6500 Merhaba i5 6500 APU bir sistemim var ofis bilgisayarıydı önceden termal macun durumunu bilmiyorum. Soğutucunun fotoğrafını bıraktım. Overclock olursa aşırı ısınma olur mu?
Merhaba i5 6500 APU bir sistemim var ofis bilgisayarıydı önceden termal macun durumunu bilmiyorum. Soğutucunun fotoğrafını bıraktım. Overclock olursa aşırı ısınma olur mu?
SkKarayell Nanopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 130 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5800x3d - ROG Strix X570-E Gaming - MSI Nvidia 4070 Suprim X - 32 GB Crucial 4600Mhz Ram - WD 10 TB Nas Hdd x2 -Kingston 2tb Nvme Gen4 Cinsiyet Erkek Meslek Donanım Uzmanı 5 Mart 2025 #2 İyi sosyaller hocam, Intel işlemcilerin sonunda K ve X ibaresi yoksa ne yazık ki çarpan kilidi kapalı oluyor ve OC yapılamıyor. Sizinki de maalesef OC olmaz.
İyi sosyaller hocam, Intel işlemcilerin sonunda K ve X ibaresi yoksa ne yazık ki çarpan kilidi kapalı oluyor ve OC yapılamıyor. Sizinki de maalesef OC olmaz.
Proerdo Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 Ben onun yolunun olduğunu duymuştum siz yine de olup olmıyacağını ya da bir şekilde entegre GPU OC edilebilirse söyler misiniz? Teşekkürler. SkKarayell dedi: İyi sosyaller hocam, Intel işlemcilerin sonunda K ve X ibaresi yoksa ne yazık ki çarpan kilidi kapalı oluyor ve OC yapılamıyor. Sizinkide maalesef OC olmaz. Genişletmek için tıkla...
Ben onun yolunun olduğunu duymuştum siz yine de olup olmıyacağını ya da bir şekilde entegre GPU OC edilebilirse söyler misiniz? Teşekkürler. SkKarayell dedi: İyi sosyaller hocam, Intel işlemcilerin sonunda K ve X ibaresi yoksa ne yazık ki çarpan kilidi kapalı oluyor ve OC yapılamıyor. Sizinkide maalesef OC olmaz. Genişletmek için tıkla...
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.697 Makaleler 5 Çözümler 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 i5 6500 işlemcide overclock desteği bulunmuyor, bulunsa bile anakartınızın veya soğutma sisteminizin overclocka uygun olduğunu düşünmüyorum. Son düzenleme: 5 Mart 2025
i5 6500 işlemcide overclock desteği bulunmuyor, bulunsa bile anakartınızın veya soğutma sisteminizin overclocka uygun olduğunu düşünmüyorum.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 5 Mart 2025 #5 Damon Salvatore dedi: i5 6500 işlemcide overclock desteği bulunmuyor, bulunsa bile laptop anakartınızın veya soğutma sisteminizin overclocka uygun olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Adam kasa atmış laptop ne alaka?
Damon Salvatore dedi: i5 6500 işlemcide overclock desteği bulunmuyor, bulunsa bile laptop anakartınızın veya soğutma sisteminizin overclocka uygun olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Adam kasa atmış laptop ne alaka?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.697 Makaleler 5 Çözümler 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #6 VENGEANCE ANGEL dedi: Adam kasa atmış laptop ne alaka? Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum hocam benim hatam.
VENGEANCE ANGEL dedi: Adam kasa atmış laptop ne alaka? Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum hocam benim hatam.
Proerdo Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #7 Damon Salvatore dedi: i5 6500 işlemcide overclock desteği bulunmuyor, bulunsa bile laptop anakartınızın veya soğutma sisteminizin overclocka uygun olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi günler.
Damon Salvatore dedi: i5 6500 işlemcide overclock desteği bulunmuyor, bulunsa bile laptop anakartınızın veya soğutma sisteminizin overclocka uygun olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi günler.