Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Technopatın topladığı 2500 tl'lik pc'yi haziran ayının başlarında alacağım. İşlemciyi i5 6500 yaparsam bir sıkıntı olur mu ? İ5 6500 işlemcinin içinde stok fan çıkıyor mu? Ve de şunu yaparsan daha iyi olur ya da şu parçayı bunla değiştirsen dediğiniz bir şey varsa söyler misiniz ?
Meraaba kasteddiğin 2500 tl rehberindeki anakart b150m bazooka sanırım i5 6500 takabilirsin yani.İçinden stok fan çıkıyor.
Şunu yapsam iyi olurmu bunu yapsan iyi olurmu sorun ise bütçeni net bilmemiz lazım fakat o rehberde gtx 950 kullanıldı alabilirsen sen r9 380 alabilirsin.
3-Hayır yok denge açısından oldukça dengeli bir sistem topladıkları sistem. Ancak ben Ssd'yi ilerde alırım dersen benim sana tavsiyem Ssd'den bütçe artırıp onunla ekran kartını yükseltmen olacaktır. İ5 6500 + Gtx960 olabilir mesela ilerde de Ssd alırsın ve sistem tamamlanır
İki arkadaşın da dediği gibi hiçbir sıkıntı olmaz rahatlıkla kullanabilirsin ben de ayni sistemin benzerini i3 6100 ve r9 380 kullanarak aldım 3 gün oldu ve canavar gibi çalışıyor. İçin rahat olsun iyi seçim olur.