i5 6500 / RX 470 / H110M PRO VH Sistem Toplama

Fauwk

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba,

• Anakart : Msi H110M Pro VHL
  • İşlemci : i5 6500
  • Ekran kartı : Msi RX 470 Gaming X 4GB
  • RAM : Kingston HyperX 8GB DDR4 2133Mhz
  • Kasa : Dark N10
  • Güç Kaynağı : KCAS 600W 80+

Arkadaşlar yukarıdaki sistemi topluyorum. Kasa, güç kaynağı ve anakartı az önce sinerji'den sipariş verdim. Anakartı bazooka ile değiştirip değiştirmeme konusunda kararsız kaldım fakat H110M Pro VH'nin de yeterli olacağını düşündüm.

Seçtiğim anakart konusunda sizlerinde görüşlerinizi alabilir miyim? Sistem tamamen toplandığında parça incelemeleri ve oyun testleri yapılacaktır.

Not: Sistemde O.C yapılmayacaktır.

İlgili arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba,

• Anakart : Msi H110M Pro VH
  • İşlemci : i5 6500
  • Ekran kartı : Msi RX 470 Gaming X 4GB
  • RAM : Kingston HyperX 8GB DDR4 2133Mhz
  • Kasa : Dark N10
  • Güç Kaynağı : KCAS 600W 80+

Arkadaşlar yukarıdaki sistemi topluyorum. Kasa, güç kaynağı ve anakartı az önce sinerji'den sipariş verdim. Anakartı bazooka ile değiştirip değiştirmeme konusunda kararsız kaldım fakat H110M Pro VH'nin de yeterli olacağını düşündüm.

Seçtiğim anakart konusunda sizlerinde görüşlerinizi alabilir miyim? Sistem tamamen toplandığında parça incelemeleri ve oyun testleri yapılacaktır.

Not: Sistemde O.C yapılmayacaktır.

İlgili arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
Anakartla ilgili tek sorun sunduğu seçenekler ve upgrade etme zorluğu olacaktır.
Onun dışında performans anlamında kayda değer farklar göremezsin aklın hiç kalmasın. Bütçen var ise tabiki B150 chipsetli bir anakart almanı öneririm orası ayrı.

Anakartla ilgili tek sorun sunduğu seçenekler ve upgrade etme zorluğu olacaktır.
Onun dışında performans anlamında kayda değer farklar göremezsin aklın hiç kalmasın. Bütçen var ise tabiki B150 chipsetli bir anakart almanı öneririm orası ayrı.

Değerli görüşün için teşekkür ederim. B150 Bazooka alacaktım fakat söylediğim gibi H110M PRO VHL'nin de idare edebileceğini ve beni fazla üzmeyeceğini düşündüm. Senin yorumun ile beraber daha fazla rahatladığımı söyleyebilirim.

Yorum belirtmek isteyen başka arkadaşlar varsa sevinirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı