İ5 6500, RX 480 Sistem

Esque

Megapat
Daha fazla  

+ MSI RX480 GAMING X 8G 8GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı

Nasıl sistem?

Eğer crossfire yapmayacaksan anakart MSI B150M BAZOOKA olsun. Bir fikir vermek için benim toplayacağım sistemi koyayım .

Bu sistemde 250GB SSD ve RX 480 MSI de olacak.

Esque anakartından ve kasandan çok kıstığını düşünüyorum ben. Bir de RX 470'e bakmadan hareket etmemelisiniz diye düşünüyorum. Çünkü aradaki fiyat farkı 400 TL olmasına rağmen 1080p'de 3-6 FPS fark ediyor.

Bence her zaman en uygun ve yüksek performanslısını almalı.

İmzamda ki sistemi kullanıyorum, RX 470 almayı bekliyorum. Bence sende anakartı B150M Bazooka alıp ekran kartını RX 470 almalısın.

Peki neden Bazooka? Gaming ile aralarında fiyat farkı neredeyse yok. Şahsen Gaming'deki UEFI ve yazılım özellikleri çok hoş duruyor.

MSI B150M Gaming Pro modelinden bahsediyorsanız, Bazooka ondan daha iyi.

Arkadaşlar MSI Ekran kartlarını iyi yapar.Asus anakartları iyi yapar anakart olarak asus seçmenizi öneririm.

İmzamda ki sistemi kullanıyorum, RX 470 almayı bekliyorum. Bence sende anakartı B150M Bazooka alıp ekran kartını RX 470 almalısın.

Benim sorum da aynı şekilde. asus pro gaming almayı planlıyorum b150yi hediye ettiği doom ile birlikte.
bazooka farkı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…