i5 6500 Sıcaklık değerleri normal mi?

shanoglu60

Megapat
Makaleler
2
Yer
Tarsus
Daha fazla  
Meslek
Seo
Selamlar sizce değerler boşta normal mi ? Bu arada egzoz fanını, anakartta bulunan "sysf fan 1" e taktım. Acaba kasanın ön panelinde bulunan, içeri hava veren fanı mı taksaydım?

upload_2016-3-1_15-24-2.png

Kasanın içindeki sirkülasyon çok önemlş. Bu sıcaklık normal bu fan hızında. SpeedStep açıksa ve doğru güç profilindeyse, bilgisayar işlem gücü gerekmeyen yerlerde 800 MHz'e kadar düşüp daha da soğuk kalır. Termal macununuz nedir?

Arada 40 dereceye çıkıyor boştayken. :( Acaba ekran kartının olmayışı etkiliyor olabilir mi çünkü onboard kullanıyorum ? Bu ay alacağım Evga FTW Gtx 960 SSC. :neo: @CJack60

Doğrudan işlemci soğutucuyla alakası var bu durumun tabi Dahili GPU'nun da etkisi olabilir. Boşta 40C dert edilecek durum değil. Asıl oyunlardayken ısılar 80C üstüne çıkarsa sıkıntı var demektir. 4Gb FTW GTX960 alana kadar aynı bütçeye Sapphire Nitro 380X al daha performanslı olur.

LoL oyununa girdim 60 dereceyi geçmiyor 50-60 derece arası sağ ol bilgiler için hocam. Dediğiniz kartı araştıracağım ona göre fikrimi değiştirebilirim.

LoL oyununa girdim 60 dereceyi geçmiyor 50-60 derece arası sağ ol bilgiler için hocam. Dediğiniz kartı araştıracağım ona göre fikrimi değiştirebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video tercihinde yardımcı olacaktır. Yer yer arasında 5-10 FPS fark sözkonusu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı