Allah razı olsun.Bide benim ekran kartım var, gtx 750 ti, hitman absolution oyununda 80 dereceye çıkıyor.Bide CS:GO 80 derece.Ama öbür oyunlarda 60-70-50 gidiyor, sorun varmı ?Orada yazan tj. max 100 C yazısı seni korkutmasın. O maksimum değeri gösteriyor. Ki zaten korkulacak değerlere ulaşınca işlemcin kendini bir şekilde soğutmaya çalışacak başaramazsa kapanacaktır. Kolay kolay yanmaz yakamazsın.
Yani 80 derece, ekran kartım için normalmi efendim.İnşallah normaldir, yanarsa biterim.Bu program ile okuyorsanız, gayet normal. İşlemci yüksek raporlar.
Benim anakart H110-S2.Fanlar var ama bi 1 tane ekstra var sadece, oda çalışmıyor.Her şeyi tam, hep siliyorum her tarafını temizliyorum.Ama oyunlarda böyle oluyor.Normal. 80 derece işlemcinin raporladığı sıcaklık. Normalde anakartın ölçtüğü sıcaklık o değerden daha düşük olur. Ancak daha iyi fan takma, macun değiştirme gibi sıcaklık kazanımı sağlayacağınız işlemcler düşünülebilir. Isınıyor mu? Evet, ısınıyor. Sorun var mı? Yok... Fakat yüksek sıcaklıklı yaz aylarında bu sorun olmayacak anlamına gelmiyor.
GTX 750TI kartının maksimum ısı dayanımı 95 derece. Ancak öyle bir kart için 80 derece sıkıntı çıkartmaz ama gücüne kıyasla bu kadar olmaması gerek. Tozlanma veya termal macun yenileme ihtiyacı olabilir. Şart mı ? Kısa vade de hayır ancak fırsat bulunca yapın veya anlayan eşe dosta yaptırın. Kolay işlem.Allah razı olsun.Bide benim ekran kartım var, gtx 750 ti, hitman absolution oyununda 80 dereceye çıkıyor.Bide CS:GO 80 derece.Ama öbür oyunlarda 60-70-50 gidiyor, sorun varmı ?
Evet, hep yapıyorum.Her şeyini bakımlıyorum, bu işi biliyorum.Fakat, artık ömrü tükenmiş gibi, birde OC edition.Overclock yapmıyorum, birşey olur diye.Onları hep önemserim, kontrol ederim.GTX 750TI kartının maksimum ısı dayanımı 95 derece. Ancak öyle bir kart için 80 derece sıkıntı çıkartmaz ama gücüne kıyasla bu kadar olmaması gerek. Tozlanma veya termal macun yenileme ihtiyacı olabilir. Şart mı ? Kısa vade de hayır ancak fırsat bulunca yapın veya anlayan eşe dosta yaptırın. Kolay işlem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.