sagopa00 Femtopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 2 23 Ağustos 2020 #1 F2'ye basınca geçebiliyorum F1'e basınca da BIOS menüsüne atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2020
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 23 Ağustos 2020 #3 Diskin arızalanmıș olabilir.
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 23 Ağustos 2020 #4 F2'ye bastığınızda Windows'a mı geçebiliyorsunuz? Hız aşırtma vs. yapıldı mı? Detaylı bilgi verir misiniz?
F2'ye bastığınızda Windows'a mı geçebiliyorsunuz? Hız aşırtma vs. yapıldı mı? Detaylı bilgi verir misiniz?
sagopa00 Femtopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 2 6 Eylül 2020 #5 Silinen üye dedi: Windows kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Windows kurulu f2 ye basınca pc açılıyor BlackBurn dedi: F2'ye bastığınızda Windows'a mı geçebiliyorsunuz? Hız aşırtma vs. yapıldı mı? Detaylı bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hız aşırtma falan yapmadım pc yi 3 senedir kullanıyorum. 2-3 aydır böyle açılırken bu ekran geliyor f2 ye basınca pc açılıyor kullanıyorum ama pc açılmaz hızını düşürdüğü için sorun oluyor. baran_basaran dedi: Diskin arızalanmıș olabilir. Genişletmek için tıkla... Pc yi kullanabiliyorum diskte sorun olduğunu düşünmüyorum
Silinen üye dedi: Windows kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Windows kurulu f2 ye basınca pc açılıyor BlackBurn dedi: F2'ye bastığınızda Windows'a mı geçebiliyorsunuz? Hız aşırtma vs. yapıldı mı? Detaylı bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hız aşırtma falan yapmadım pc yi 3 senedir kullanıyorum. 2-3 aydır böyle açılırken bu ekran geliyor f2 ye basınca pc açılıyor kullanıyorum ama pc açılmaz hızını düşürdüğü için sorun oluyor. baran_basaran dedi: Diskin arızalanmıș olabilir. Genişletmek için tıkla... Pc yi kullanabiliyorum diskte sorun olduğunu düşünmüyorum