İ5 6500 sistem için en iyi ekran kartı?

OnurCan0110

Centipat
ASUS Prime Z270-P.
i5 6500.
2666MHz 32 GB(2x16 GB) dualchannel.
XPG SX8200 PRO 512 GB NVMe M.2 SSD.

Herkese merhabalar. Sistem belirttiğim gibi. Bütçe sınırım yok, fakat bottleneck olmasını da istemem. Eski kart RX560. işlemcim boşta 25 derece ağır oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor. Soğutmam iyi. Yabancı forumlarda falan 1070 veya 1660 Ti kullanabilirsiniz diyorlar. Sizin fikirleriniz nelerdir, teşekkürler.

Son düzenleme:
GTX 1660 Ti almanız daha iyi olacaktır. Darboğaz işlemci ağırlıklı oyunlarda olabilir fakat çoğu zaman bir problem çıkmayacağı kanısındayım.

Belki şu video karar vermenize yardımcı olur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu gördüm, fakat yükleyen arkadaş 8 GB 2133MHz RAM kullanmış .NET'te edindiğim bilgilere göre 2133 ve 2666 MHz aralarında 15-20 FPS var, ve RAM'ler işlemciye bottleneck sorununda bayağı bir yardımcı oluyormuş. Ben de 1660 Ti üstünde durmuştum senin fikirin gibi. Ben genellikle Total war warhammer 2 gibi ağır ve sıra tabanlı strateji oyunlarında takılıyorum, haliyle çok fazla katılımcı olunca güçlü bir sistem istiyor. Sıkılınca da Single atıyorum. GTA 5, FarCry 5 vs. bu oyunlara girince de gölgeleri, kenar yumuşatmayı Low'a almaktan gına geldi, oyunun zevki çıkmıyor. Peki işlemciye yüklenen oyunlar genellikle ne tür oluyor?

Online multiplayer oyunlar mesela: Battlefield 1, Battlefield 5 multiplayer modu ciddi sorunlar çıkarıyor 4C/4T işlemcilere.

Online multiplayer oyunlar mesela: Battlefield 1, Battlefield 5 multiplayer modu ciddi sorunlar çıkarıyor 4C/4T işlemcilere.

Hee tamam ya 1660 Ti iyidir o zaman. Multiplayerda fazla işim olmuyor, en fazla LOL CS. Çok teşekkür ediyorum yardımın için sağ olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…