İ5 6500 sistem nasıldır?

Wiggles

Megapat
Daha fazla  
Bi sistem toplamak istiyorum. Kendimce şu an için topladığım sistem bu. Sistem hakkındaki görüşleriniz yorumlarınızı almak istiyorum. Bir de bi sorum var. Oyunlarda gereken işletim sistemi olarak mesela GTA5'de max Win8.1 var. Yani bu durumda GTA5 Win10'da çalışmaz mı arkadaşlar bunu merak ediyorum.

Dark n10 600w 80+.png

Siz degerli arkadaslardan, yine sizler kadar degerli olan yorumlarinizi hala beklemekteyim guzel insanlar...

Bütçem en fazla 3000 TL. Zaten bu toplamış olduğum sistemin fiyatı da 3085 TL tutuyor yani bütçeme gayet uygun. Açıkçası bana fiyatına göre çok uygun gibi geliyor. Bir de bu işin ustalarından yorum almak istemiştim :)

Hocam bence hiç iyi sistem olmamış. GTX 900 serisi ekran kartı alınmaz artık. Kasanın içinden gelen PSU sertifikalı değil. RAM ler 8 GB yetersiz. Yerinizde olsam bu önerdiğim sistemi alırdım.
3000 sinerji.JPG

Bu sistemi webdenal.com 'dan topladınız sanırım.? İşlemci soğutucuya ihtiyaç duyar mıyım bu sistemle.? Ve bir de SSD 120 GB az gelir mi şüphesi içindeyim acaba 240 GB yapsak nasıl olur sizce, aç gözlülük yapmış olur muyum.? :) Bir de aklıma gelmişken bu bilgisayar evde kullanılcak olduğu için ne olur ne olmaz bir de optik sürücü olsun istiyorum :D

Sistemi direk @GeorgeBest sana toplattırıyormuşum gibi oldum ama kusura bakmayın hocam :D

Bu sistemi webdenal.com 'dan topladınız sanırım.? İşlemci soğutucuya ihtiyaç duyar mıyım bu sistemle.? Ve bir de SSD 120 GB az gelir mi şüphesi içindeyim acaba 240 GB yapsak nasıl olur sizce, aç gözlülük yapmış olur muyum.? :) Bir de aklıma gelmişken bu bilgisayar evde kullanılcak olduğu için ne olur ne olmaz bir de optik sürücü olsun istiyorum :D

Sistemi direk @GeorgeBest sana toplattırıyormuşum gibi oldum ama kusura bakmayın hocam :D
Sistemi sinerji sitesinden topladım hocam. Yani sizin kasa linki attığınız yerden. :) SSD kapasitesi tamamen size kalmış bir şey. Eğer bütçeniz varsa 250 GB olan modelini alabilirsiniz. Eğer bütçeniz yoksa 120 GB da işini görecektir. Optik sürücüye bence 70 80 TL para vermeyin hocam. Harici CD/DVD RW ler mevcut 20 30 TL. Onlardan alın taşınabilir hem.

Yok ben teknobiyotik'ten bakıyordum :D Aslında SSd kapasitesi arttırıp ve ekran kartını 1060 da yapabilirim eğer 3000 TL'ye tamamlamak istersem. Sinerji'nin sistem toplama konusundaki güvenilirliği nedir peki hocam ordan sistem topladınız mı hiç.?

Yok ben teknobiyotik'ten bakıyordum :D Aslında SSd kapasitesi arttırıp ve ekran kartını 1060 da yapabilirim eğer 3000 TL'ye tamamlamak istersem. Sinerji'nin sistem toplama konusundaki güvenilirliği nedir peki hocam ordan sistem topladınız mı hiç.?
Pardon o zaman diğer konuyla karıştırmışım. :D Hocam site güvenilirdir rahat olun. Bende kısmetse 10 gün sonra toplayacağım bu siteden. Burada çoğu kişi bu siteden alışveriş yapıyor sıkıntı yaşayan ufak tefek kişi var. SSD kapasitesini arttırıp ekran kartını 1060 yapmak istersen bütçeni 3500 e çıkarman gerekecek. Mesela bu sistem gibi. İşlemciyi i5 6500e düşürürsen 3400 TL civarına iniyor.
3500 sinerji.JPG

Estağfurullah hocam :D O zaman aç gözlülük yapmaya gerek yok sadece SSD kapasitesini arttırmak işimi görür fakat ben de baktım az önce ve Sapphire RX480 Nitro+ stokta yok görünüyor siz ac önce nasıl seçtiniz :S :D Birde konunun başında sorduğum diğer soruyla ilgili bilgin var mıdır hocam.?

edit: Unutmadan işlemci soğutucuya ihtiyaç duyar mıyım bana ilk tavsiye ettiğiniz sistemde hocam.?

Estağfurullah hocam :D O zaman aç gözlülük yapmaya gerek yok sadece SSD kapasitesini arttırmak işimi görür fakat ben de baktım az önce ve Sapphire RX480 Nitro+ stokta yok görünüyor siz ac önce nasıl seçtiniz :S :D Birde konunun başında sorduğum diğer soruyla ilgili bilgin var mıdır hocam.?

edit: Unutmadan işlemci soğutucuya ihtiyaç duyar mıyım bana ilk tavsiye ettiğiniz sistemde hocam.?
İşlemci soğutucuya ihtiyacınız yok hocam. İçinden çıkan stok soğutucuyu rahatlıkla işinizi görecektir. SSD yi ileride de kapasitesi yüksek alabilirsiniz. Başlangıcı yapın siz önce. :) Evet sinerji sitesinde stokta kalmamış. Bayramdan sonra gelir muhtemelen. Buyrun teknobiyotikde mevcut. *Sapphire RX480 NITRO+ 4GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı (11260-02-20G)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı