i5 6500 Sistem ne kadar eder?

Bak güzel kardeşim.
Anlamanda sorun mu var kaç kere dememiz lazım?
13K'ya satıyorlar diyorsun kim alıyor kim?
Kaç aydır yıldır duruyor o sistemler orada anlamıyor musun?
Satılmıyor o sistemler çürümeye bırakılıyor.

Dediğim sistem 1 ay içerisinde satıldı.

Dediğim sistem 1 ay içerisinde satıldı.

Alanda kabahat o zaman.
30-40 yaşındaki babalar gidiyorlar oğullarına alıyorlar bilip bilmeden.
Dediklerini mahalle bilgisayarcıları abartarak kazıklıyorlar.
Siz böyle onlar satıyorsa bende satarım kafasına girip koyuyorsunuz kazıklayamadığınızda elinizde kalıyor sistem.
Eğer 7-8K verip 1050 Ti alıyorsan sorun sende zaten.

100 tane ilan koyuluyorsa 5 tanesi satılıyor sen de 5 tane satılanı gösteriyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya hocam tek tek hesap bile yaptım gösterdim ikinize anlamadınız satılıyor dedim yine anlamadınız halen anlamiyorsunuz. Dediğiniz sistemler her yerde yok. 9 10k ya 2060 falan vermiyorlar öyle basit basit. 4K ekran kartı de 1K işlemci 2K anakart 1K PSU 1K RAM 500SSD 1K kasa desen 11.5 ediyor. Daha bunlar alt seviyeden hesaplanmış sayılar. Kimse elindekini zararına satmaz. Piyasa genel olarak ölü zaten sen satılmıyor diyorsun. Piyasa genel olarak 7 8K ise satılmamasi piyasayı değiştirmez. Bende isterim piyasası 4 5K olsun ama yok kanka yok. Ben şekillendirmiyorum piyasayı. Aç bak sahibindene 1050 Ti'ler ne kadar diye görürsün.

Her yerde olmamasının sebebi satılması.
100 tane koyuluyorsa hemen satılıyor.
Senin dediklerin kaldığı için sadece onları görüyorsun.
Akıllı insan.
Şimdi aç sahibindeni 7 8K de.

Her yerde olmamasının sebebi satılması.
100 tane koyuluyorsa hemen satılıyor.
Senin dediklerin kaldığı için sadece onları görüyorsun.
Akıllı insan.
Şimdi aç sahibindeni 7 8K de.

Sen ülkede 2060 la 1050 Ti sayısının ayni olduğunu mu düşünüyorsun? Ayrıca 1050 Ti piyasada daha çok zaten 2060 aşırı fazla bulunan bir kart bile değil. Ayrıca hocam sıktı artık bırakalım konuyu nerdej nereye geldi konu.

Aşırı fazla bulunan bir kart değil.
Aynen dostum kapatalım konuyu.
Zamanında sadece 2060 ve 1050 Ti kullanıyordu herkes bu kafayla devam et.

2500-3000. 4K ya imkanı yok satamazsın GT 1030 sistemler satılıyor.

arkadaşlar yorumlarınız için herkese teşekkürler cihazı 5000 bine ilana kattım sadece yazanlar arasında ölücüler ve fiyat düşürücüler oldu sanki bot mesajlar gibi ve şu aşağıdaki ilanlar bana aşırı saçma geldi yanında monitör olsa bile o kadar edeceklerini sanmıyorum yaşadığım yerdeki satıcılardan biri örnek aşağıya bıraktım linkleri

ilanlardaki cihazlar cidden yazıldığı fiyatları hak ediyor mu bana gülünç geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…