Çok teşekkür ederim. Diğer siteler güvenilir mi ? Sinerji, nova vs. Çünkü Vatan'dan çok fark ediyor fiyatları. Bir de anakart ram hızları uyumlu mu ? 8x2 düşünüyorum ram olarak.
Çok merak ediyorum, Rx480 veya gtx 970 li bi sistem toplanamaz mı ? 3500 TL' ye monitör buna dahil.
1080p' de Gta 5 , Witcher 3 gibi oyunlar en yuksek ayarlarda 50-60 fps'nin altına inmese yeterli.
Çok merak ediyorum, Rx480 veya gtx 970 li bi sistem toplanamaz mı ? 3500 TL' ye monitör buna dahil.
1080p' de Gta 5 , Witcher 3 gibi oyunlar en yuksek ayarlarda 50-60 fps'nin altına inmese yeterli.
Çok teşekkür ederim. Diğer siteler güvenilir mi ? Sinerji, nova vs. Çünkü Vatan'dan çok fark ediyor fiyatları. Bir de anakart ram hızları uyumlu mu ? 8x2 düşünüyorum ram olarak.
Daha önce konu açtım. Ama cevap gelmedi. Ne oldu bilemiyorum. Ben şimdi alsamda olur, 1 ay sonra alsamda olur. En geç kurban bayramından sonra toplayacağım.Çok bekledim . Çok kart çıktı. Benim açımdan ne zaman almak mantıklı ?
O zaman tavsiyem Rx 470'i bekleyin. Fiyat/performans olarak çok iyi. Çıkınca konu açarsanız yardımcı oluruz. Çok sayıda konu açıldığı için konunuz arada görülmemiş olabilir.