i5 6500 sistem reset attı

alpefe

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarı 2016 yılının Aralık ayında aldım. İlk defa az önce CS:GO oynarken kendi kendine reset attı ve American bilmem ne ekranına geldi. Tam bilmiyorum ondan sonra düğmeden kapat aç yaptım ve normal bir şekilde açıldı. Herhangi bir ısınma sorunu yok fakat CS:GO'da çok fazla çözünürlük ayarı denedim o dakikalar içinde onu da belirteyim.
  • INTEL CORE i5 6500 3.2 GHZ ISLEMCI
  • ASUS H110M-K DDR4 ANAKART
  • ASUS DUAL GTX1060 GAMING 3GB 192BIT EKRAN KARTI
  • CORSAIR VENGEANCE 8GB 2400MHz DDR4 RAM
  • WD 1TB 7200 RPM HARDDISK
  • CORSAIR 120GB FORCE 560/530 SSD
  • THERMALTAKE VERSA H22 600W GAMING KASA

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar çok ısınma yaptıysa reset atması gayet normal bir olay.
Dediğim gibi herhangi bir ısınma olayı yok. Açıklamayı okursan birisi yardım edebilir mi sorunun neden kaynaklandığını?

http://www.datafilehost.com/d/e025a98e GetSystemİnfo Rapor Oluşturma bu diğerlerini de atıcam bugün içinde.

Herdprotect TXT Raporu Oluşturma http://www.datafilehost.com/d/850efaf0 bunun linki.

Sisteminde Adware zararlıları bulunmakta. AdwCleaner ile sistemi taratın bulunanları silin. Ardından Junkware Removal Tools ile sistemi taratın.

Şunları denetim masasından kaldırın:

Eset NOD32 Antivirus
Adobe AIR (güncel versiyonunu kur.)

Şu klasörlerin içini temizle:

C:\Users\efe19\AppData\Local\Temp\

Eset'i korsan kullanıyorsun sanırım sorun çıkarıyor. Diğer programlar ile uyumsuz. HDD Tune Pro raporunu da paylaşın.

Tamam atacağım en yakın zamanda raporu. Ayrıca
Şu klasörlerin içini temizle:

C:\Users\efe19\AppData\Local\Temp\ burdan sadece Temp'in içini mi temizleyim yoksa hepsinin içini mi temizliyim AppData, Local da dahil mi sileyim?

Ayrıca Junkware Removal Tools ile tarattım Download JRT.txt bu .txt geldi bir anlam ifade ediyor mu?

Download 1.PNG
Download 2.PNG
Download 3.PNG

HD Tune PRO sonuçları da bunlar.

Sadece Temp'in içini sil. HDD'de sorun yok. Söylemeyi unutmuşum hosts dosyan kayıp. JRT raporu bi anlam ifade etmiyor. AdwCleaner kullandın mı?

Sadece Temp'in içini sil. HDD'de sorun yok. Söylemeyi unutmuşum hosts dosyan kayıp. JRT raporu bi anlam ifade etmiyor. AdwCleaner kullandın mı?

Evet kullandım. Galiba o program sildi o dosyayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…