i5 6500 Sistem Toplama

Murat Özcan

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sistemimin parçalarını kararlaştırdım artık son olarak sizlere sormak istiyorum hatalarım ya da eksikliklerim olabilir.

Hazırladığım sistem bu şekilde arkadaşlar, parçaları ucuz almak için ayrı ayrı sitelerden alacağım

Neden Skylake işlemci seçtim;
-Sklake işlemci fiyatına daha performanslı işlemci alınabilir ama uzun ömürlü ve daha stabil bir sistem istediğim için en güncel işlemciyi tercih ettim.

Neden Asus anakart seçtim;
- Anakart seçiminde kararsız kalmıştım aslında MSI H170 GAMİNG M3 ile ASUS H170 PRO GAMİNG arasında kaldım konu açarak sordum Asus'u tercih etmem önerildi, ben de Asus'a daha çok güvendiğim için Asus'u tercih ettim.

Neden 16 GB RAM;
- Uzun vadeli bir sistem istediğim için 16 GB RAM tercih ettim, 8 GB alıp daha sonradan yükseltebilirdim ama almışken bir kere alıyım diye düşündüm.

Neden Z11 NEO Kasa;
- Daha ucuza birçok kasa var ama tasarımı beni etkiledi (ASUS ROG - bu kasa çok daha güzel ama tuzlu baya )

Neden Cooler Master güç kaynağı;
- Bunu ben de bilmiyorum Cooler Master kaliteli diye okudum hep o yüzden seçtim, 600w ise 380x ya da 970'e yeter herhalde.

-ZALMAN Z11 NEO Kasanın 700w'lık var onu mu almalıyım ya da içerisindeki güç kaynağı kaliteli mi?

İlk defa sistem topladığım için hatalarım olabilir, hatasız kul olmaz.
Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabım türkçe kuralları uyumsuzluğu için engellendi
Kasayı ZALMAN Z11 NEO Kasanın 700w'lık modelini almaya karar verdim
Diğer parçalarda fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…