İ5 6500 sistem toplama

Dark Kebab

Hectopat
Daha fazla  
Ben şöyle bir sistem topladım bu sistem iyi midir? Parçaları uyumlu mudur? Daha iyi bir sistem toplanabilir mi? Bilgi verir misiniz? Birde Haziran ayına kadar fiyatı azalır mı?
sshot-1.png

MSI 960 alıp işlemcini daha iyisini alabilirsin
Arkadaşın dediğine katılmıyorum. Sakın böyle bişey yapma forumdaki çoğu sistemde işlemciden kısılıp ekran kartına yükleniliyor. Eğer oyun oynayacaksan oyunu sana işlemci değil ekran kartı oynatır. Eğer video renderleyecek isende Ram'leri 2133 MHZ değil 3000 MHz almalısın ve anakartı değiştirmelisin.

MSI 960 alıp işlemcini daha iyisini alabilirsin

Ben de arkadaşa katılmıyorum. i5 6500 gayet yeterli bir işlemci. Z serisi bir anakart alabilirseniz, ilerde işlemcinize daha iyi bir soğutucu alarak overclock bile yapabilirsiniz. Kasa kullanıcıya kalmış bir şey sonuçta göz zevki, fakat güç kaynağı ve kasaya 400 lira vereceksiniz. Kasanızı Zalman Z3+ 600W, ya da Zalman R1 600W alarak 50 TL kar edebilirsiniz ve gayet hoş bir kasa sahibi olabilirsiniz. Önerdiğim iki kasa da PSU dahil kasalar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı