İ5 6500 sistem toplama

Teşekkürler bu arada render yapmayacağım kardeşim oyun oynamak için alıyorum

Rica ederim. Zaten render için 16 veya 32 GB bellekler tercih ediliyor.

Son düzenleme:
8 Gb ile 16 GB arasında ne kadarlık bir FPS farkı olur?(Mesela Counter Strike:Global Offensive)

Sağolasın

Son bir sorum olacak vatancomputer'da MSI Z170A Gaming M3 i7 ile uyumlu yazıyor benim sistemim i5 sıkıntı olur mu?

eğer işlemci amdfx serisi olursa hem daha ucuza gelir hemde ekran karını yükseltmiş olur düşük fiyatlı işlemci = iyi bir ekran kartı = iyi bir oyun keyfi

eğer işlemci amdfx serisi olursa hem daha ucuza gelir hemde ekran karını yükseltmiş olur düşük fiyatlı işlemci = iyi bir ekran kartı = iyi bir oyun keyfi
Sakın bu arkadaşın dediğini yapmaya kalkma kendisinin bilgisayar konusunda en ufak bir bilgisi olmadığını şuanda anlamış bulunmaktayım.

Sakın bu arkadaşın dediğini yapmaya kalkma kendisinin bilgisayar konusunda en ufak bir bilgisi olmadığını şuanda anlamış bulunmaktayım.
bunu ben kendim demiyorum bu forumdaki bir çok kişi diyor inanmassan araştır moderötörlerde aynı şeyi diyor ama yinede son kararı arkadaş verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…