i5 6500 Sistem Toplama

Makaleler
1
Merhaba dostlar. Bugün bir sistem toplamaya karar verdim bütçem 4000₺ civarı bu sistem 4200₺ tutuyor. Sizce nasıldır önerir misiniz? Ayrıca anakart konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Çünkü biraz ileriye dönük bir sistem istiyorum destekleriniz için şimdiden teşekkürler. Sistem fotosu aşağıda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara Toplam2.182,35 TL
Toplam KDV392,82 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.575,17 TL
[TBODY] [/TBODY]
Alternatif sistem öneriyorum. Bu sisteme Monitör ve SSD ekle.

Vatan Bilgisayar sistem alınacak en son yerdir, benim gözümde.

Arkadaş başlıkta i5 6500 belirtmiş burada i5 6402p görüyoruz garip açıkçası.

@Reinhard Arkadaşın topladığı sistem 4200 TL tutuyor, benim topladığım sistem aynı performansı veriyor ve 2600 TL tuttu. Sadece Monitör ve SSD eksik onları da ekle yine çok daha ucuza gelir sistem. Sistem toplamayı da iyi bilirim.

@BERWAR İsteğine göre hazırlamak daha mantıklı ve yardımcı olmazmı peki? ve i5 6402p smart cache özelliği bulunmayan düşük işlemcidir. i5 6500 ile yarıştırılamaz benim gözümde.

@Reinhard İ5 6402P modelini İ5 6500 karşılaştıran kim? Konuyu gereksiz tartışmalara sokmaya çalışma. İ5 6500 modeli çok daha güçlü bir İşlemci zaten. Arkadaşın topladığı sisteme bak, bir de benim sisteme bak, arada 1000 TL'den fazla fiyat farkı var. Bu sistemi önermemin nedeni uygun fiyatlı olması, ona bakarsan 4200 TL'ye İşlemci olarak İ5 6500 değil, daha güçlü bir İşlemci alma şansı da var. İ5 6402P düşük bir İşlemci değildir, akıllı ön bellek teknolojisi oyunlarda FPS'ye etki etmez, normal kullanımda fark yaratıyor. İ5 6400 modelinden de saf güç olarak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…