i5-6500 sistem Windows 11 sistem gereksinimleri karşılamıyor

AdnanBey01

Decapat
Daha fazla  
Bugüne kadar i5-6500 işlemci ile Windows 11 kullanıyordum. Format attıktan sonra Windows 10 kurdum 11'e yükseltmek istediğimde en düşük donanımları karşılamıyor hatası alıyorum.

Anakartınızın ismi nedir? Insider kullanıcısı olarak önceden yüklediyseniz o zaman direkt yüklüyor yoksa işlemciyle anakart uyumunda en fazla TPM 1.2 destekliyor. Yüklemek isterseniz eğer Rufus ile bypass ederek 11 kurabilirsiniz. Son olarak şunu söyleyeyim Valorant ve FACEIT üzerinden oyun oynuyorsanız hata verir açmaz.(Normal sürümde böyle)

H110M S2 anakart Insider olarak kullanıyordum 1 yıldır işlemcide TPM desteği var.

H110M S2 anakart Insider olarak kullanıyordum 1 yıldır işlemcide TPM desteği var.

AMD işlemcilerde gömülü Intel'lerde bağımsız oluyor diye biliyorum. Yani AMD işlemcide fTPM muhabbeti var Intel'de eski nesillerde anakartta var. Sizin anakartta da var zaten. Insider üyesi olup tekrardan indirme işlemini yapacaksınız o zaman. Haklı mıyım ? @Prime777 @Yener K.

Haklısınız ama zaten şuan insider beta programından yım ama hala hata alıyorum

Windows 11 için 6. nesil desteği resmi olarak yok gözüküyor. Temiz kurulum ile geçebilirsiniz. TPM ve Secure Boot açanlar da var.

Bugüne kadar i5-6500 işlemci ile Windows 11 kullanıyordum. Format attıktan sonra Windows 10 kurdum 11'e yükseltmek istediğimde en düşük donanımları karşılamıyor hatası alıyorum.
Temiz kurulum işlemci desteğini geçiyor. TPM 2.0 varsa desteklenmeyen işlemci çok sorun yaratmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…