i5 6500 Sisteme 600W PSU Yeter mi?

Aşağıda ki "Sistem 1" isimli resimde ki bileşenlere güç kaynağı yeterli olur mu?

• Evet, olur.

Oy: 6 85,7%
  • Hayır, yeterli olmaz.

Oy: 1 14,3%

• Oy verenlerin toplamı
    7
Evet Technopat Sosyal Ailesi bugün sistem alacağım ve güç kaynağının yeterli olup olmayacağından endişeliyim. @Recep Baltaş ve @Ali Güngör yardımcı olursanız çok memnun olurum. Sizin gibi insanlardan çıkan söz benim için çok önemli. İlk defa bilgisayar toplayacağım için "Cooler Master N200 600W" alıp Technopat'ın "2500 TL Bilgisayar Toplama" videosundan çok yararlanmak istiyorum. Ve ATX kasalarda mATX küçük durduğundan almak pek istemiyorum.

Aşağıda ki ilk sistemi almak istiyorum fakat güç kaynağının yeterli olacağından emin değilim bu yüzden 2 adet sistem var aşağıda. 2. sistemi oraya koymamın sebebi 1. resimdeki güç kaynağı yetmezse 2. resimdeki sistemi alacağım tabi babam o kadar para verirse. :)

Sistem 1:
Sonunda.PNG

Sistem 2:

Yeni.PNG
zalman.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknoloji kadar hızlı değilim malesef. Ve bu hafta içinde alacağım sistemi. Soruma cevap verirseniz memnun olurum.

Soruna cevap istiyorsunda o arkadaşın yazdığı da doğru. Büyük bir hatadan döneceksin bu vesileyle kimbilir. Bence de 2 yıllık GTX970 artık yeni sisteme alınmamalı. Üstelik aynı fiyatlarda daha performanslı ve yeni RX 480 sonradanda alınabilir. Önce sistemi toplarsın ekran kartını daha sonra alırsın.

Soruna cevap kısmına gelirsek Cooler Master N200'deki güç kaynağı Zalman Z3'tekinden daha kalitelidir mevcut sistemde hiçbir sıkıntı olmaz.

Soruna cevap istiyorsunda o arkadaşın yazdığı da doğru. Büyük bir hatadan döneceksin bu vesileyle kimbilir. Bence de 2 yıllık GTX970 artık yeni sisteme alınmamalı. Üstelik aynı fiyatlarda daha performanslı ve yeni RX 480 sonradanda alınabilir. Önce sistemi toplarsın ekran kartını daha sonra alırsın.

Soruna cevap kısmına gelirsek Cooler Master N200'deki güç kaynağı Zalman Z3'tekinden daha kalitelidir mevcut sistemde hiçbir sıkıntı olmaz.
Cevabınız için teşekkürler. 1-2 yıldır bekliyorum ve araştırmalar yaptım kimi yanlış kimi doğru bilemem. Ama şunu öğrendim ben. Tamam firmalar daha iyi ve daha güzel teknolojiler ile karşımıza çıkıp daha makul bir fiyata bunları satıcaklar. Ne kadar güzel hep ilerleyecek teknoloji bu çok sevindirici bir haber. Yeni cihazlar çıkacak onları alacağız onları kullanacağız. Kimiler iyisi çıktı alıyım derken yenisi çıkacağı haberleri duyurulacak almaktan vazgeçecek. Yani teknoloji sizi hiç bir zaman doyuramayacak. Siz hep iyisini isterseniz bu hayatta bazı zamanlarda ulaşacaksınız fakat bunla yetinmeyip neden daha iyisine sahip olmayayım diyeceksiniz ve bu kısır döngüye girecek. Yani anlatacağım şu: Her gün yeni bir şey çıkıyor hangi birini bekliyeceksinizde en iyiye ulaşacaksınız? Zengin insanlar paraları ile her şeyin en iyisini almak istiyor ve sürekli daha iyi daha iyi derken belli bir süreden sonra kendilerini teknolojinin ve onun lanet olası pazarlamanın tutsağı oluyorlar. İşte bu yüzden zengin olmak o kadar da iyi değildir. Bazen sadece sizin olanlar sizi mutlu edebilir.

Bu arada bu konuyu bence burada tartışmamız doğru olmaz. Başka konu altında bu konuyu tartışabiliriz. :) Asla sizin görüşlerinize de karşı değilim bunu unutmayın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı