i5 6500 Sisteme Anakart Önerisi

aerolona

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Şu anakartı almayı planlıyorum sırf 4 slotu olduğu için ve daha ucuz 4 slotlu anakart bulamadığım için. Şimdi 2 slotu olan bir anakart alsam ve ileride 16 GB RAM'den fazlasını istese oyunlar bana pahalıya gelecek tek 16 GB almak. Bunda ise 4 slotu olduğu için 8 GB ya da 4 GB ekleyebileceğim diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin. Lütfen vatan dışında öneri yapmayın çünkü internetten sipariş versem özel bir durum olduğu için veremiyorum ve tek elektronik mağazası vatan var burada.

Bütçem: 400 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi 40-45 lira yükseltebilirseniz MSI H270M Bazooka almanızı öneririm.

Yanlış bilgilendirme!
Ryzen olmayacak o yüzden 16 GB yeter. Ne gerek var slot arttırmaya? Önce o dandik marka olan Everest kasayı değiştir. Phanteks P400 al, 1-2 sene sonra Ryzen'e geç.

Ryzen olmayacak o yüzden 16 GB yeter. Ne gerek var slot arttırmaya? Önce o dandik marka olan Everest kasayı değiştir. Phanteks P400 al, 1-2 sene sonra Ryzen'e geç.

O konuda haklısınız ancak kasa konusunda memnunum sadece güç kaynağı dandik o kadar. Ryzen bana kalsa direk geçmek istiyorum ancak işlemciyi satmasıydı yenisini almasaydı felan uğraşmak istemiyorum. Elimdeki parayı tutup ya da Ryzen anakart alıp işlemciyi de satıp Ryzen alıp geçiş yapabilirim ancak şu an Ryzen ne durumda bir fikrim yok bayağıdır uzağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…