i5 6500 sisteme ekran kartı önerisi?

Bütçe?

Kasayı değiştirmende fayda var ve ayrıca böyle bir sisteme 80+ sertifikasız bir güç kaynağı takmanı tavsiye etmiyorum. Ayrıca harddisk yerine ssd ile başlarsan daha fazla verim alacağını düşünüyorum.

Bütçene göre MSI RX 470 Gaming X 4GB ya da Sapphire RX 480 Nitro 4GB alabilirsin.

Kasa olarak; Dark N10, KCAS 600W 80+ öneririm.

Kasa ve güç kaynağını değiştirmelisiniz. Yoksa ani bir olayda en iyi ihtimalle kasa havaya uçabilir. Kasa olarak Zalman Z3 Plus güç kaynağı olarak Aerocool KCAS 600W 80+ öneririm. Ekran kartı kısmına gelirsek işlemciniz için en yüksek ve ideal ekran kartı GTX 1060 olarak düşünüyorum. GTX 1070 ve 1080 ile darboğaz olur diye tahmin ediyorum. Monitör konusunda da Casper yerine ASUS, BenQ gibi markalar tercih etmelisiniz. Eğer tam bir tavsiye istiyorsanız 200 TL daha verip BenQ 21.5" RL2240HE 1ms/60Hz Full HD Gaming Led Monitör Sarı/Siyah bu monitörü almanız sizin için çok daha iyi bir seçim olacaktır.

GTX 1060 + Dark N10 + Cooler Master GM650M + Samsung 850 Evo 250GB ekleyin sisteminize süper olur.

Kasa psu sakın boyle bir hata yapma sakın çok pisman olursun psu çok onemli bir parça everestle kestirip atmamalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…