İ5 6500 sisteme GT 220 takma

blockchainlover

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. İ5 6500 işlemcili GA-H170-HD3 anakartına GT 220 ekran kartını eklersek oyun performansı artar mı? GT 220 eski ve kötü bir kart fakat bir süre işlemci görüntüsü kullanacağım. Bu ekran kartı performansı arttırır mı?

GT 220 yerine onboard HD 530 kullan, çok daha iyi.

GT220 alınsa bile o kartı testereyle kesip sonra yakma videosunu yapın. Çerezlik olur

Zaten kart bende var yeni sistem toplayacagım bir süre işlemci görüntüsü kullanacağım. Ekran kartı almak istediğimde o zamanın iyi 800 TL'lik ekran kartı alacağım. Yani GT 220 kullanmayın diyorsunuz? Hazırda varken kullanayım diyordum ama.

Gereksiz olur. Hatta HD 530 GT220'den daha fazla performans bile verir.

Teşekkürler. Peki Kaby Lake ile Skylake arasında görüntü farkı çok olacak mı? Bir haber okumuştum ekran kartı devri bitiyor diye bu doğru mu?

Teşekkürler. Peki Kaby Lake ile Skylake arasında görüntü farkı çok olacak mı? Bir haber okumuştum ekran kartı devri bitiyor diye bu doğru mu?
Şöyle ki Kaby Lake serisinde kullanılacak dahili yani onboard GPU yüksek kalitede olacak. Ancak şunu söylemek gerekir ki hiçbir onboard GPU Pascal ya da Polaris mimarileri kadar güçlü olamazlar.

Şöyle ki Kaby Lake serisinde kullanılacak dahili yani onboard GPU yüksek kalitede olacak. Ancak şunu söylemek gerekir ki hiçbir onboard GPU Pascal ya da Polaris mimarileri kadar güçlü olamazlar.
Pascal ve polaris mimarisi ekran kartı mı oluyor açıklayabilir misiniz? Birde Kaby Lake işlemcileri şuanki 1151 soket anakartlarda kullanabiliyor muyuz? Son olarak Kaby Lake ile GTA 5 oynayabilir miyim? Bir süre işlemciyle idare edicem sonra ekran kartı alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…