i5 6500 sisteme GTX 1060 yükseltmesi

Daha fazla  
8 GB DDR4 RAM
ASUS R7 370 4 GB
ASUS VP247
i5 6500 3.20 GHz
B150M D2V CF

Sorum bu bilgisayar beni kaç sene idare eder ? GTX 1060 ekran kartı almayı düşünüyorum fakat bu sistem ile iyi olur mu olmaz mı gerek var mı bir fikrim yok. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe müsait ise işlemci olarak 2. elde 6600k yada i6 6700 öneririm.

Sistem gayet iyi, fiyat performans oranı makuldur.

i5 6500 ile GTX 1060 uyumlu olacaktır, alacaksanız 6 GB versiyonunu almanızı öneririm. Ayrıca GTX 1060 gibi bir düşünceniz varsa RX 580'e de bakmanız iyi olabilir, benim tavsiyem bu yönde olurdu.

İşlemciyi değiştirmenin hiçbir mantığı yok ki. Bütçen yeterliyse RX 580 bakabilirsin.

Hocam, bence işlemciyi değiştirmesin. Elbette ileriye dönük olarak faydalı olabilir ancak yine de mantıksız gibi geldi bana.

Ben olsam RX 580 8 GB tercih ederim. DX 12, Vulkan ve 8 GB VRAM olduğundan şu anda genel itibariyle önde bir performans veriyor. İleriye dönük bakıldığında ise tamamen 1060'ı devre dışı bırakır diye düşünüyorum. Bir diğer yandansa 1060 6 GB'ın fiyatı genel olarak 580 8 GB'dan yüksek.

Son olaraksa bence sisteminiz günümüz oyunları için yeterli. O işlemcinin Ryzen işlemcilere nazaran ileriye dönüklüğü tartışılır bence. Biraz daha idare edilip daha sonra yeni bir sistem toplanabilir bence. Zira R7 370 4 GB güçlü bir karttır.

Arkadaşlar bende bu sistem zaten var ben sadece ekran kartını değiştirmek istiyorum bu sisteme hangi ekran kartı daha iyi olur ve ek olarak bir sorum daha vardı bu sistem beni kaç yıl idare eder?

Vede bu sistem beni bir 5-6 sene idare ederse yeterli olur benim için oyunları high,medium ayarlarda oynatması yeterli olur bu arada monitör 1920x1080 cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…