zwoiehastaken
Hectopat
Daha fazla
Başka bir cevap veren arkadaş darboğaz yapar demiş, doğru mu?1660 Super elinizde varsa kullanabilirsiniz. Ama yoksa bütçe söyleyin daha mantıklı yükseltme seçenekleri önerelim.
Hayır kesinlikle doğru değil. i7 2600K eski olmasına karşın oldukça güçlü ve hala oyunlar için kullanılabilir bir işlemcidir. Stok hızları ile 1660 Super gibi ekran kartlarını besleyebilir. Overclock edildiğinde ise RTX3060 gibi ekran kartlarını besleyebilir. Bu verileri sallama vermiyorum böyle kullanan tanıdıklarım var ve test ettim açıp internetten bakabilirsiniz.
i5 6500Hayır kesinlikle doğru değil. i7 2600K eski olmasına karşın oldukça güçlü ve hala oyunlar için kullanılabilir bir işlemcidir. Stok hızları ile 1660 Super gibi ekran kartlarını besleyebilir. Overclock edildiğinde ise RTX3060 gibi ekran kartlarını besleyebilir. Bu verileri sallama vermiyorum böyle kullanan tanıdıklarım var ve test ettim açıp internetten bakabilirsiniz.
Bende i7 2600K yok, i5 6500 var.
Başka bir cevap veren arkadaş darboğaz yapar demiş, doğru mu?
Ekran kartı almak yerine i7 10700k alsam ekran kartı yerini görür mü? Intel UHD 630 varmış sanırım içinde.Pardon hocam konuları karıştırmışım.
Evet darboğaz olur ama dert etmenize gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.