i5 6500 Sisteme RX 480 Almak

Anıl_alp232

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu sistemi toplayacağım büyük ihtimalle. Ekran kartı olarak RX 480 almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem, bu PSU ve işlemci ekran kartıyla darboğaz yapar mı yapmasa bile tam performans gösterebilir mi ? Ana kartım çok iyi değil biliyorum ama yeterli midir acaba ? İşlemciyi 6500 aldım onu 6400 alıp anakartı 50tl falan yükseltsem ne önerirsiniz ? 6400 darboğaz yapar mı ekran kartı tam performansta çalışabilir mi? Ve sistemimi değerlendirir misiniz ? Ve en önemli soru sistem uyumlu mu ? İşlemci soğutucum: COOLER MASTER HYPER TX3I EVO 1366/1156/1155/1151/1150/775 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart dışında güzel bir sistem. Bütçenizi arttırıp daha iyi anakart alabilirsiniz.

İşlemciyi İ5 6500 yerine İ5 6400 yapın sebebi ise aralarında neredeyse fark olmayışı, geri kalan bir miktar para ile anakartınızı yükseltin, sistemin geri kalanı gayet iyi PSU'da bir sıkıntı çıkarmayacaktır.

Bu sistemi toplayacağım bende fakat anakart ı dediğiniz gibi değiştirmeyi düşünüyorum sizce hangisini almalıyım aynı sistemi toplayacağım ikiside iyi diyorlar sizce? Anakart Fiyatları ve Anakartlar - Vatan Bilgisayar

İşlemcinin yanında stok fan geldiği için soğutucuya ek para vermeyin. B150m bazooka öneririm ben.

i5 6400 480'e hiçbir sorun çıkarmaz.6400 alıp anakartı yükseltmeniz daha faydalı olacaktir.

Anakart biraz kötü gibi. İşlemciyi i5 6400 yapıp, anakartı MSI B150M Bazooka alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…