ilk olarak işlemcin o ekran kartına darboğaz yapmayacaktır, emin olabilirsin bundan 3 ,4 sene sonra çıkacak ekran kartlarını bile rahatlıkla kaldırabilir
2.ben amazondan gtx 950 aldım ,2 hafta içinde elime ulaştı gayet memnun um.
3.İşlemcin in gayet iyi o sisteme gtx 1080 alırsan seni baya götürür bence zorlamaya gerek yok.
O işlemci, 1080p'de GTX 1070'e darboğaz yapıyor. Ancak 2K ve 4K çözünürlüğünde bir monitörünüz varsa, darboğaz yaşamazsınız. Amazon'dan alabilirsiniz. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Zira daha önce kendim de bir kaç kere ekran kartı almıştım.
GTX1060 varken neden GTX1080 almak istiyorsunuz? Boşuna para harcamaya gerek yok bence. Derseniz ben kesinlikle değiştiricem i5 6500 yeterli olacaktır.
1080P için GTX 1070'de darboğaz yapıyor 1080'de de yapacaktır ama 2k ve 4k için sıkıntı olmaz ama arkadaşlarımızın da dediği gibi GTX 1060 şuan için gayet ideal bence bir adet GTX 1060 üstünü biriktirin bir kaç yıl sonra tam upgrade yapmanız daha iyi olacaktır çünkü İ5 6500 GTX 1060 bir kaç yıl sizin rahatlıkla iyi bir şekilde götürcektir.
1- 1080p'de yaşanabilir ama diğer çözünürlüklerde yaşamazsınız.
2-Tabii ki de gelir, amazon zaten sizden gümrük ücretini alıyor ve bütün işlemlerle kendileri uğraşıyor size sadece evde beklemek kalıyor.
3-Ryzen'a geçilir tabii ki neden geçilmesin. Ama anakartınız Z170 yonga seti ve i7 6700K veya i7 7700K alabilirsiniz onlarda uzun süre yeterli olucaktır. Sisteminizi bir daha değiştirmenin anlamı yok.
1- 1080p'de yaşanabilir ama diğer çözünürlüklerde yaşamazsınız.
2-Tabii ki de gelir, amazon zaten sizden gümrük ücretini alıyor ve bütün işlemlerle kendileri uğraşıyor size sadece evde beklemek kalıyor.
3-Ryzen'a geçilir tabii ki neden geçilmesin. Ama anakartınız Z170 yonga seti ve i7 6700K veya i7 7700K alabilirsiniz onlarda uzun süre yeterli olucaktır. Sisteminizi bir daha değiştirmenin anlamı yok.