Akyol.x Kilopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #1 İntel i5 6500 işlemciyi stock fanı ile kullanıyorum. CPU fan devri 3400 aşağı düşmüyor bu normal gelmedi bana sorun var mıdır ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2016
İntel i5 6500 işlemciyi stock fanı ile kullanıyorum. CPU fan devri 3400 aşağı düşmüyor bu normal gelmedi bana sorun var mıdır ?
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 22 Aralık 2016 #2 CPU fan devrini nereden kontrol ediyorsunuz?
Akyol.x Kilopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #3 Berkay Kalkan dedi: CPU fan devrini nereden kontrol ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kontrol edemiyorum sorun bu
Berkay Kalkan dedi: CPU fan devrini nereden kontrol ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kontrol edemiyorum sorun bu
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 22 Aralık 2016 #4 Akyol.x dedi: Kontrol edemiyorum sorun bu Genişletmek için tıkla... Değerlere nereden bakıyorsunuz?
Akyol.x Kilopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #5 Berkay Kalkan dedi: Değerlere nereden bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Msi Gaming App üzerinden baktım.
Berkay Kalkan dedi: Değerlere nereden bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Msi Gaming App üzerinden baktım.
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 22 Aralık 2016 #6 Akyol.x dedi: Msi Gaming App üzerinden baktım. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını attığınız değerlerden bahsediyorsanız o CPU' nun çalışma frekansıdır.
Akyol.x dedi: Msi Gaming App üzerinden baktım. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını attığınız değerlerden bahsediyorsanız o CPU' nun çalışma frekansıdır.
Akyol.x Kilopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #7 Berkay Kalkan dedi: Fotoğrafını attığınız değerlerden bahsediyorsanız o CPU' nun çalışma frekansıdır. Genişletmek için tıkla... 3500 Mhz fanın dönme devir hızı değil mi ? Benim bildiğim kadarıyla öyle olması gerek.
Berkay Kalkan dedi: Fotoğrafını attığınız değerlerden bahsediyorsanız o CPU' nun çalışma frekansıdır. Genişletmek için tıkla... 3500 Mhz fanın dönme devir hızı değil mi ? Benim bildiğim kadarıyla öyle olması gerek.
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 22 Aralık 2016 #8 Akyol.x dedi: 3500 Mhz fanın dönme devir hızı değil mi ? Benim bildiğim kadarıyla öyle olması gerek. Genişletmek için tıkla... Mhz CPU'nun çalışma frekansıdır. Fan hızları Rpm ile belirtilir.
Akyol.x dedi: 3500 Mhz fanın dönme devir hızı değil mi ? Benim bildiğim kadarıyla öyle olması gerek. Genişletmek için tıkla... Mhz CPU'nun çalışma frekansıdır. Fan hızları Rpm ile belirtilir.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 22 Aralık 2016 #9 Yok hocam Atmış olduğunuz resimde işlemcinizin çalıştığı frekans değeri gösteriliyor.
Akyol.x Kilopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #10 Berkay Kalkan dedi: Mhz CPU'nun çalışma frekansıdır. Fan hızları Rpm ile belirtilir. Genişletmek için tıkla... MSİ afterburner ve Gaming App farklı gösteriyor Mhz frekanslarını.
Berkay Kalkan dedi: Mhz CPU'nun çalışma frekansıdır. Fan hızları Rpm ile belirtilir. Genişletmek için tıkla... MSİ afterburner ve Gaming App farklı gösteriyor Mhz frekanslarını.