Akyol.x Kilopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #11 Berkay Kalkan dedi: Mhz CPU'nun çalışma frekansıdır. Fan hızları Rpm ile belirtilir. Genişletmek için tıkla... Buradaki farklılık neden kaynaklanıyor acaba ?
Berkay Kalkan dedi: Mhz CPU'nun çalışma frekansıdır. Fan hızları Rpm ile belirtilir. Genişletmek için tıkla... Buradaki farklılık neden kaynaklanıyor acaba ?
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 22 Aralık 2016 #12 Efendim, soldaki bölge GPU, yani ekran kartını gösteriyor. İşlemci olması için CPU olması gerekiyor.
Akyol.x Kilopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #13 KralGS dedi: Efendim, soldaki bölge GPU, yani ekran kartını gösteriyor. İşlemci olması için CPU olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dikkatsizliğin kurbanı oldum evet şimdi fark ettim sağolun, Fanı kaç devirde döndüğünü ölçebileceğim bir program biliyor musunuz ?
KralGS dedi: Efendim, soldaki bölge GPU, yani ekran kartını gösteriyor. İşlemci olması için CPU olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dikkatsizliğin kurbanı oldum evet şimdi fark ettim sağolun, Fanı kaç devirde döndüğünü ölçebileceğim bir program biliyor musunuz ?