i5 6500 Tabanlı Sistem Toplama

enesenol

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sömestr tatilinde 1 ay boşluk var ve ben de çalışıp bir oyun bilgisayarı toplayayım dedim. Uzun zamandır araştırıyorum piyasayı ve ürünleri. Böyle bir sistem topladım. HDD ve SSD koymadım çünkü ikisi de var bende.

Görüş ve önerilerinizi bir alayım dedim. Nasıl olmuş sistem ?

Özellikle kasa hakkında bir şeyler söyler misiniz ? Çünkü onun hakkında fazla bir bilgim yok.

Ha bir de sistemdeki anakartta Killer Lan diye bir zımbırtı var ve ping düşürüyormuş. Benim şu anki laptop sabit 100 ping veriyor. Peki yeni alacağım sistem maksimum nereye kadar düşürür acaba ?

Güzel sistem, alabilirsin. Monitör seçimi de güzel.
Yanlız RAM 2133 MHz çalışacak.
Peki kasa nasıl onu merak ediyorum. 2133Mhz de çalışması fazla performans düşürmezdir dimi ?

Sistem güzel. Ama Sapphire önermiyorum. Çok fazla kötü yorum gördüm . Yine de siz bilirsiniz.
Düne kadar bende beğenmiyordum ama farklı bir youtube kanalından incelemesine baktım baya bir övmüşlerdi. Isı değerleride iyiymiş baya. Yoksa Msi Gtx 960 4GB alacaktım.

Sisteminiz güzel olmuş fakat neredeyse aynı bütçeye GTX970'li sistem alınabilir.

Eki Görüntüle 127960
Sisteminiz güzel olmuş fakat neredeyse aynı bütçeye GTX970'li sistem alınabilir.

Kasadan ve anakarttan kısmak istemiyorum açıkçası. Yoksa düşünmedim değil. Gelişmiş ses yongası ve Killer Lan beni etkiledi baya.

Bu sisteme SS Siberia V3 takmayı düşünüyorum ve kalitesini tam versin istiyorum.

Zalman R1 fiyatını sonuna kadar hakeden bir kasadır, tereddütünüz olmasın. Anakart konusuna gelirsek B150M ile arasında pek fazla bir fiyat farkı yok. Topladığım sistemdeki anakartı H170 ile değiştirip sistemi satın alabilirsiniz.

Tamam çok sağolun görüşleriniz için. Baktım bütçe yetmedi gtx 970 e belki enparadan kredi çekerim 1.000 Tl . (Tabi öğrenciye kredi verirlerse ) Olmadı R9 380X de iyidir.

Tamam çok sağolun görüşleriniz için. Baktım bütçe yetmedi gtx 970 e belki enparadan kredi çekerim 1.000 Tl . (Tabi öğrenciye kredi verirlerse ) Olmadı R9 380X de iyidir.
Bütçeniz yetmiyorsa zorlamaya pek gerek yok bence. R9 380X gayet performanslı bir karttır. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…