i5 6500 Tabanlı Sistem Toplama

Kardeşim merhaba RAM ve anakart uyumsuz. Belleği kingston ddr4 2133 mhz yaparsan hiç bir sorun kalmaz anakartı da msi h110m pro vh yaparsan başarılı olur. Ekran kartını R9 380x 4gb oc alırsan performans olarak çok daha iyi performans alırsın. Bak senin için güzel bir sistem topladım göz at istersen.

Dosya Ekleri

• image.png
    103,3 KB · Görüntüleme: 371
H110M düşük kalmış. 1080p'de oyun oynamak için R9 380 yeterli. Bu sistemi tavsiye ediyorum.

Teknobiyotik'te R9 380X nasıl 799 TL? Şu an kart sitede 943 TL.
Sapphire R9 380X NITRO DUAL-X OC 4GB GDDR5 256Bit HDMI DVI Ekran Kartı (11250-01-20G)

@semcel Arkadaşımızın önerdiği sistem oldukça güzeldir. Monitör olarak 2.El almanızı tavsiye ederim. Sıfır monitöre vereceğiniz parayla 2.El monitör almak daha iyi bir seçim olabilir nedeni şudur'ki daha büyük monitöre sahip olacaksınızdır.

Bilgisayarı vatandan almak istiyorum ve parçalarında vatanın edirne şubesinde olması lazım ayrıca amd'nin yazılımı çok düşük bu yüzden ekran kartını nvidia almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…