Arkadaşlar bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Bütçem 2.500 TL civarı sizce bu sistem parçaları uygun mudur? F/P 'a göre daha iyi parça takılabilir mi? Son olarak bu sistem yeni nesil oyunları kaç sene kaldırabilir?
Şubat 2016 masaüstü sistem önerinizde bulunan, Cooler Master'ın rc-k350 modeli hakkında soğutma sisteminin yetersizliği ve kasa içinin darlığı ile ilgili şikayetler olduğunu okudum. Böyle sıkıntılar mevcutmudur?
Mevcutsa alternatif bir model söyleyebilirmisiniz?
İstersen anakart senin düşündüğün de olabilir. 60 TL daha kısarsın.
2666 Mhz RAM sorun çıkarmaz ama gereksiz yere para vermiş olursun.
550W bu sistem için yeterde artar bile.
o bütçeye alınabilecek en iyi sistem budur. ilerde birde ssd eklersin sinerjiden topladım ve güvenebilirsin daha önce oradan bilgisayar toplamayan iki arkadaşım var bende yazın oradan toplucam.
Hepsine bakıp hangisinde parça en ucuzsa ondan alabilirsin. Her birinde farklı bir parça daha ucuz. Ama tek siteden almak isterseniz tek tek toplayın hangisinde toplam fiyat en ucuzsa oradan alabilirsiniz.
Hepsine bakıp hangisinde parça en ucuzsa ondan alabilirsin. Her birinde farklı bir parça daha ucuz. Ama tek siteden almak isterseniz tek tek toplayın hangisinde toplam fiyat en ucuzsa oradan alabilirsiniz.
o bütçeye alınabilecek en iyi sistem budur. ilerde birde ssd eklersin sinerjiden topladım ve güvenebilirsin daha önce oradan bilgisayar toplamayan iki arkadaşım var bende yazın oradan toplucam.