aesurek Hectopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #11 Monitör ihtiyacın yoksa monitörü çıkarıp kalan bütçeyle de hem işlemciyi yükseltip hem SSD alabilirsiniz. Vatan pahalıya satıyor
Monitör ihtiyacın yoksa monitörü çıkarıp kalan bütçeyle de hem işlemciyi yükseltip hem SSD alabilirsiniz. Vatan pahalıya satıyor
B batu_Han Hectopat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #12 Evet vatan pahalıya satıyor. O yüzden sinerjiden toplamak istiyorum. Güvenilir midir? Ayrıca monitörü sonradan almayı düşünüyorum.
Evet vatan pahalıya satıyor. O yüzden sinerjiden toplamak istiyorum. Güvenilir midir? Ayrıca monitörü sonradan almayı düşünüyorum.
aesurek Hectopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #13 @batu_Han Evet sinerji güvenli bir sitedir forumdaki çoğu kişi o siteyi tercih ediyor. Fakat montaj bilginiz varsa webdenal.com'u da tercih edebilirsin.
@batu_Han Evet sinerji güvenli bir sitedir forumdaki çoğu kişi o siteyi tercih ediyor. Fakat montaj bilginiz varsa webdenal.com'u da tercih edebilirsin.
B batu_Han Hectopat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #14 Montaj bilgim pek yok zaten parçaları bir bilgisayarcı ile montajlamayı düşünüyorum. Hangisi daha ucuz ise ona yöneleyim?
Montaj bilgim pek yok zaten parçaları bir bilgisayarcı ile montajlamayı düşünüyorum. Hangisi daha ucuz ise ona yöneleyim?
feelz Hectopat Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #15 batu_Han dedi: Montaj bilgim pek yok zaten parçaları bir bilgisayarcı ile montajlamayı düşünüyorum. Hangisi daha ucuz ise ona yöneleyim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılara montajlatmanızı kesinlikle önermem. Hem senden para alacak birde parçaların riske girebilir.
batu_Han dedi: Montaj bilgim pek yok zaten parçaları bir bilgisayarcı ile montajlamayı düşünüyorum. Hangisi daha ucuz ise ona yöneleyim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılara montajlatmanızı kesinlikle önermem. Hem senden para alacak birde parçaların riske girebilir.
B batu_Han Hectopat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2016 #16 O zaman sinerjiden alıp montajıda onlara mı yaptırmalıyım?
A Alper Dursun Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2016 #17 Bende bu sistemi topladım. Parçalar uygun mudur sorun eksik varmı ? Ayrıca kasa ve psu önerirmisiniz, teşekkürler. Dosya Ekleri sistem.jpg 55,7 KB · Görüntüleme: 139
Bende bu sistemi topladım. Parçalar uygun mudur sorun eksik varmı ? Ayrıca kasa ve psu önerirmisiniz, teşekkürler.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2016 #18 @Silinen üye güzel bir sistem önermiş ama kasa ve PSU yok ve Sapphire öneriyorum diğer yorumlara aldanmayın kullanmadan yorum yapıyorlar.
@Silinen üye güzel bir sistem önermiş ama kasa ve PSU yok ve Sapphire öneriyorum diğer yorumlara aldanmayın kullanmadan yorum yapıyorlar.