i5 6500 Tabanlı Sistem Toplama

demir717

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar, bu zamana kadar hep laptop kullandım. Oyun oynamazken güzeldi fakat iş arkadaşımın Total War serilerini oynamasıyla ben de başladım. Madem vakit geçiriyorum en güzel şekilde geçirmek için ne kadar acemi olsam da çevremdeki insanların yardımı ve biraz araştırma sonrası bu bilgisayarı toplamaya karar verdim iyi kötü tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Bir de bu sisteme Windows 10 mu 8.1 mi yüklettirsem daha iyi olur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını Sapphire r9 380x yapın hem daha soğuk hem daha performanslı.

Ben de uzun araştırmalar sonucunda aynı sistemi toplamayı düşünüyorum.

Bende bu sistemi dün aldım. Sisteminiz gayet güzel.

Bilgisayarlarınız SSD alın arkadaşlar şiddetle öneriyorum. Daha rahat kullanmanız için yeni bir formata geçildi artık bu parça olmazsa olmaz.

Bilgisayarlarınız SSD alın arkadaşlar şiddetle öneriyorum. Daha rahat kullanmanız için yeni bir formata geçildi artık bu parça olmazsa olmaz.
Bir sonraki evre de SSD takmak ve RAM'i 16GB'a tamamlamak olacak Para biriktirme aşamasındayım şuan

Ekran kartını Sapphire R9 380x 4GB yapıp, 120 GB Kingston HyperX SSD eklerseniz muazzam olur. İşletim sistemini Windows 10 yapın. Sistemi teknobiyotik, sinerji gibi firmalardan toplarsanız daha uygun fiyata toplamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…